Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018

Οι Κυνηγοί Ονείρων LIVE
Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 στις 22:30, οι Κυνηγοί Ονείρων ανεβαίνουν στη σκηνή του Level 69 Live Studio ( Σολωμού 69, 18345 Μοσχάτο ) για το πρώτο live της καινούριας χρονιάς με νέα τραγούδια αλλά και νέα πρόσωπα! Ηλεκτρισμένες κιθάρες, δαιμονικά παραμύθια με ξωτικά, ονειρικά ταξίδια στο χρόνο, και ατμοσφαιρικές ψυχωτικές μελωδίες, έρχονται να συνθέσουν μια μαγευτική rock βραδιά. Τι θα συμβεί στην υπέροχη μουσική αυτή σκηνή; Ελάτε να το ανακαλύψετε από κοντά!Είσοδος : Ελεύθερη (με μικρή επιβάρυνση στο πρώτο ποτό)
Σάββατο, 13 Ιανουαρίου στις 10:30 μ.μ. - 3:30 π.μ. UTC+02

Σολωμού 69 18345 Μοσχάτο
               
'+30 21 0482 6969

Οι Κυνηγοί Ονείρων, ξεκίνησαν το ταξίδι τους στο χώρο της ελληνόφωνης σκηνής, το 2003 και έχουν εμφανιστεί στις περισσότερες live σκηνές της Αθήνας και σε μεγάλα φεστιβάλ, εντός και εκτός Αττικής.

Το είδος μουσικής τους είναι ένα μείγμα που αποτελείται από heavy/power κιθάρες με ατμοσφαιρικά και συμφωνικά πλήκτρα, δυναμικό rythm section και φωνητικές μελωδίες επηρεασμένες από το ευρωπαϊκό και αμερικάνικο power και από την ελληνική μουσική. Οπερετικά φωνητικά, αφηγήσεις, χορωδιακά μέρη αλλά και παραδοσιακά στοιχεία συμπληρώνουν το πάζλ. Οι στίχοι είναι στα Ελληνικά, περιγραφικοί και γεμάτοι εικόνες αλλά ταυτόχρονα είναι λυρικοί-ποιητικοί και αλληγορικοί. Η θεματολογία τους καταπιάνεται με ιστορίες και πρόσωπα από την παγκόσμια μυθολογία και ιστορία, αλλά και με κοινωνικοπολιτικά και εσωτερικά προβλήματα του σύγχρονου ανθρώπου. Το σύνηθες "παιχνίδι" είναι να παρουσιάζεται μια σημερινή κατάσταση μέσω μιας ιστορίας του παρελθόντος.

Το 2012 κυκλοφόρησε η πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά τους με τίτλο «Ατλαντίδα». Το εισαγωγικό σημείωμα του cd, φέρει την υπογραφή του Θάνου Μικρούτσικου με τον οποίο συναντήθηκαν επί σκηνής σε διασκευές δικών του τραγουδιών. Περιλαμβάνει 10 δικά τους τραγούδια και αποτελεί ανεξάρτητη παραγωγή του σχήματος.

Τον Ιανουάριο του 2013, κυκλοφορούν το cd single "Δαιμονικό Νανούρισμα"
Μέσα του 2017 κυκλοφορούν το δεύτερο ολοκληρωμένο album τους με τίτλο "Πυρρίχιος". Περιλαμβάνει επίσης 10 δικά τους τραγούδια και κυκλοφορεί από τη δισκογραφική Όγδοο Music Group. Συμμετέχουν Θάνος Μικρούτσικος, Θύμιος Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Καρίππης, Χρήστος Τσιαμούλης και η παιδική χορωδία του Νεοκλασικού Ωδείου.

Όμως το συγκρότημα δεν εφησυχάζει εδώ, καθώς ήδη δουλεύει νέες συνθέσεις και νέα project όπως η αγγλόφωνη διασκευή του τραγουδιού τους "Ο Κόκκινος Δράκος" με τη συμμετοχή του Γιάννη Παπανικολάου (Rock-n-Roll Children, Diviner), και η συνεργασία τους με τον Αντώνη Μιτζέλο (Τερμίτες) στο project ΕΡΤ Sessions του Δευτέρου προγράμματος.

Οι Κυνηγοί Ονείρων είναι : Θοδωρής Γεωργόπουλος (Φωνή), Βίκυ Λαζάρου (Φωνή), Νίκος Γατομάτης (Μπάσο), Τάκης Κούκος (Κιθάρες), Λάμπρος Τασούλας (Κιθάρες), Μιχάλης Ντούκας (Πλήκτρα), Κώστας Φράγκος (Τύμπανα)

ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ
https://www.facebook.com/kynhgoioneiron
https://www.youtube.com/channel/UCGttKjigCB20Cr7rLJ9t8DA

E-mail : k_oneiron@yahoo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου