Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018

Η Ελλάδα στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Αυστρίας


von Georg Gstrein 


Ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα στη Βιέννη είναι η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού. Κάθε χρόνο οι κάτοικοι της πρωτεύουσας από τα χαράματα περιμένουν υπομονετικά για να μπουν μόλις ανοίξουν οι πόρτες. 

Όπως πάντα πρώτος προορισμός είναι το ελληνικό περίπτερο. Και αυτό οφείλετε στην αγάπη που έχουν για την Ελλάδα. Ενημερώνονται για τα διάφορα πακέτα και οργανώνουν από τόσο νωρίς τα ταξίδια τους. 
Είναι ένα από τα ωραιότερα και μεγαλύτερα περίπτερα της έκθεσης. Και αυτό οφείλεται στην σκληρή δουλειά του γραφείου του ΕΟΤ στη Βιέννη. Όλοι τους δίνουν κυριολεκτικά όλο τους τον εαυτό για την επιτυχία της ελληνικής παρουσίας στην Έκθεση.  Από την επομένη ξεκινά ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς. Και εκεί οφείλετε η πρωτιά επισκεψιμότητας που έχει κάθε χρόνο η ελληνική αποστολή.


Εφέτος η έκθεση διαρκεί από σήμερα Πέμπτη 11 έως Κυριακή 14 Ιανουαρίου. Το Σάββατο θα συντροφέψει του επισκέπτες ζωντανή ελληνική μουσική από  πολύ γνωστό μας συγκρότημα.


Το ελληνικό περίπτερο θα το βρείτε στο  HALLE A Νο 0509.


Δεν τελειώσαμε όμως με την ελληνική παρουσία. Στο τμήμα των τροφίμων μια πολύ γνωστή αγαπημένη μας ύπαρξη, η Αλεξάνδρα, για πρώτη φορά παίρνει μέρος με το δικός της περίπτερο. Εκεί θα βρείτε το εξαιρετικό ελαιόλαδο  από την Πελοπόννησο και το Τσίπουρο «Γάτσιος» που πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο σε παγκόσμιο διαγωνισμό στα τέλη του 2017. Αυτά και άλλα θα τα βρείτε HALLE B περίπτερο G 0317.  


Με το ίδιο εισιτήριο μπορείτε να επισκεφτείτε και την έκθεση αυτοκινήτου. Εφέτος  υπάρχουν πολλά καινούργια μοντέλα και για όλα τα βαλάντια.Σας  περιμένουμε όλους!!!

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου