Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2017

Μαθήματα Γερμανικών για τους Έλληνες του Linz και περιχώρων.Αγαπητά μέλη και φίλοι του Ελληνοαυστριακού Συλλόγου Λίντς και Άνω Αυστρίας με χαρά σας ενημερώνουμε ότι από τον Ιανουάριο θα ξεκινήσουν μαθήματα γερμανικών για Έλληνες. Τα μαθήματα θα τελούνται τα σαββατοκύριακα και θα διαχωριστούν σε τάξεις για αρχάριους και προχωρημένους. Παρακαλούμε να ενημερώσετε σχετικά όσα άτομα γνωρίζεται τα οποία θα ενδιαφερόντουσαν. 

Την Κυριακή, 14.01 και ώρα 11:00, θα διεξαχθεί μια ενημερώτικη συνάντηση στην οποία θα διευκρινιστούν θέματα όπως οι μέρες και ώρες των μαθημάτων, οι καθηγητές κ.λπ.

Επιπλέον βρέθηκε νέος χώρος στην διεύθυνση Mariahilfgasse 40 (Χώρος του Γυμναστικού Συλλόγου RÖMERBERG /Linz, κάτω από το Ουζερί ΑRIS) στο κέντρο του Linz στον οποίο θα διεξαχθούν τα μαθήματα τόσο των γερμανικών, όσο και τα μαθήματα των ελληνικών που μέχρι στιγμής λάμβαναν χώρο στο Traun. Τα μαθήματα Ελληνικών θα ξεκινήσουν από την Κυριακή, 07.01 και ώρα 10:30.
Όποιος η όποια ενδιαφέρετε για τα μαθήματα μπορεί  να στείλει τα ερωτήματα του για περισσοτερες πληροφοριες είτε  σε προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας εδώ στο FB, η email στο 
hellaslinz@outlook.com 
https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου