Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017

Η Deutsche Bank στην τελευταία έκθεση της δοξάζει σκανδαλωδώς το ΣΥΡΙΖΑ
 
 

Το σχόλιο της Ουρανίας 

Αποσπάσματα κλειδιά:

"...επιτυχή έξοδο της Ελλάδας τον Αύγουστο του 2018 βασικό μας σενάριο...έναν περιορισμένο ρόλο για το ΔΝΤ, μία περιορισμένη, με όρους και σταδιακή ελάφρυνση του χρέους και μία δυνητικά λιγότερο επιθετική δημοσιονομική διαδρομή από αυτή που προβλέφθηκε με το σημερινό σενάριο του προγράμματος."
Αντε και καλές κάλπες το πρώτό εξάμηνο, πóσο καλύτερα;
Οι λόγοι είναι ξεφωρτουά απλώς; Δεν αρκεί.
Οτι προβλέπεται ουσιαστικά απένταξη του χρέους απο την ατζέντα -θέμα ζέον για τους γερμανούς -με αντάλλαγμα χαλαρότερη δημοσιονομική πολιτική;
 
Δεν είναι κακή πρόταση για συναλλαγή αλλά ανισοβαρής και πάντως εξόφθαλμα τακτικιστική ενόψει της δημιουργίας κυβέρνησης με την απαιτούμενη ησυχία έξωθεν, πχ Ελλάδα.Κι έπειτα είναι πολύπαραγοντικό το ζήτημα ,ΔΝΤ ,αγορές και επιτόκια ...
Υ.Γ. Δε θυμάμαι ποιος βρετανός πρωθυπουργός, δεκαετία 60, όταν ρωτήθηκε τι φοβάται απάντησε" τα γεγονότα αγαπητέ" ,
εννοώντας τα απρόβλεπτα
Πιστεύω πως ένα απ αυτά είναι το προσφυγικό ,πιθανότατα δε ένας, αν όχι ο κύριος, λόγος για τα γερμανικά δοξαστικά καθώς μάλιστα εξελίσσονται οι λεπτές διεργασίες για τη συγκρότηση κυβέρνησης.
Ειναι και τα άλλα, που αφορούν στρατιωτικές συμφωνίες, Βαλκάνια κλπ,ανάθεση ρόλου, η επίσκεψη Ερντογάν και οι χειρισμοί, αν θεωρηθεί ως μιά πρόβα, δε μπορεί να ικανοποίησαν... οι επιδόσεις εννοώ.
Υ.Γ. Μήνυμα προς λιβανιστήρες, το σουξεδάκι του Μαραβέγια "Πιο χαμηλά Λόλα" ,εννοώ τους τόνους, στο τέλος θα τον κάψετε τον εκλεκτό.
Σε κάθε περίπτωση η ψήφος των ελλήνων πολιτών θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.
Πόσο θα μασήσει ,πόσο ωρίμασε ,πόσο κοντόθωρος ,,χωρίς αρχες

 
O.K.

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου