Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017

Ο δικτάτορας Ερντογάν δεν έρχεται για καλό

Άρθρο Γεωργίου Τρανταλίδη
Επειδή την τελευταία διετία οργιάζουν οι Τούρκοι διακινητές με τις ευλογίες του δικτάτορα Ερντογάν, έχει συντελεστεί τεράστια γενοκτονία Σύρων προσφύγων από τους Τούρκους. Υπολογίζεται πως στα νερά του Αιγαίου έπνιξαν 3.000 άτομα και 500 παιδιά. Επειδή τα κέρδη των διακινητών ανέρχονται σε δισεκατομμύρια δολάρια η κατάσταση αυτή θα συνεχίζεται εσαεί, διότι ο δικτάτορας όχι μόνο δεν σέβεται καμία συμφωνία με την Ε.Ε. αλλά θα συνεχίσει να ενθαρρύνει τους διακινητές.

Έχουν φτάσει μάλιστα – εν ονόματι του κέρδους – σε τέτοιο βαθμό παχυδερμίας ώστε τους επιβιβάζουν σε σάπια σκάφη εν γνώσει τους ότι θα βυθισθούν μόλις ανοιχτούν στη θάλασσα. Επίσης αδιαφορούν ακόμη και στη θέα άψυχων σωμάτων ανηλίκων παιδιών στα παγωμένα νερά του Αιγαίου. Επειδή ο δικτάτορας έχει ανοίξει τη στρόφιγγα και οι ροές συνεχίζονται αμείωτες με χιλιάδες πρόσφυγες, καλό θα είναι να γίνει σχετική εισήγηση στην ΕΕ ώστε να επιστρέψει τα 3 δις, διότι απλούστατα δεν τηρεί τα συμφωνηθέντα. Επίσης, θα πρέπει να εκδοθεί κατεπειγόντως ρηματική διακοίνωση από το ΥΠΕΞ προς την Τουρκία ώστε οι Τούρκοι να γνωρίζουν ότι ο ελληνικός νόμος θα εφαρμόζεται κατά γράμμα στις περιπτώσεις των διακινητών και οι απειλούμενες ποινές θα είναι ισοβίου καθείρξεως. Ο αδίστακτος ισλαμιστής παραμένει αμετανόητος χωρίς να σέβεται τη συνθήκη της Λωζάνης ούτε και την υπογραφή του.
Προσβάλει τις ΑΟΖ Ελλάδας – Κύπρου. Εκδίδει παράνομες navtex, παραβιάζει 20 χρόνια τον εναέριο ελληνικό χώρο αναγκάζοντας μας να αιμορραγούμε στις αμυντικές δαπάνες. Δεν αίρει το casus belli και έρχεται για να αρπάξει και όχι να δώσει αφού ήρθε για να ξεσηκώσει τους μουσουλμάνους στη Θράκη. Το τραγικό είναι ότι εμείς τον προσκαλέσαμε παρά το γεγονός ότι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι του έχουν κλείσει τις πόρτες. Εύχομαι η πρόσκληση αυτή να μην αποβεί το θανάσιμο λάθος του Κοτζιά.

Με τιμή

Γιώργος Τρανταλίδης- Δικηγόρος

Αριστείδου 15, Πειραιάς Τ.Κ. 18531

(Τηλ. 210 – 4127088  κιν. 6946-464125

email: info@tralaw.gr Φαξ.210- 4137813)


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου