Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017

"Κανένα Σπίτι Στα Χέρια Τραπεζίτη"


 

Το Σχόλιο της Ουρανίας 

Με εκπλήττει συνεχώς, διαρκώς, για το ευπροσάρμοστον .
Για τον πρωθυπουργό λέω.
Από τη μετωπική σύγκρουση με τους αιμοσταγείς τραπεζίτες- βλέπε "κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», κατέληξε σήμερα να καλεί το Προεδρείο της Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών σε συνεργασία για να προστατευθεί η «λαϊκή» κατοικία αλλά και για να σταματήσει η «διαρροή ψευδών ειδήσεων» ότι αυτή κινδυνεύει.
Εικάζω λοιπόν ότι δεν θα εισακουσθούν οι «53» που του προτείνουν το απλό και σίγουρο, να νομοθετήσει ...υπέρ της προστασίας δεδομένου ότι ο σχετικός νόμος των Σαμαρο-Βενιζέλων λήγει στο τέλος του χρόνου. Βέβαια νόμος-μπελάς γιατί πρέπει να προσδιοριστεί, τι ορίζουμε ως «λαϊκή» κατοικία, τετραγωνικά,τιμή κλπ άστο καλύτερα σου λέει γιατί προσδιορίζονται και προφανως μειώνονται οι ενδιαφερόμενοι πολίτες και δυνητικοί ψηφοφόροι.
Εν τω μεταξύ, σε μιά άλλη εξέλιξη όπως θα λέγαμε ,ο γνωστός Ρουβίκωνας μπούκαρε σε σούπερ μάρκετ καταγγέλλοντας «εργασιακό μεσαίωνα» κλπ. Δεν αποσαφηνιζόταν αν εμμέσως, εκτός των αιμοσταγών ιδιοκτητών της αλυσίδας, κατήγγειλε και τις κυβερνητικές ευθύνες, δεδομένης της εν εκκρεμότητι -κατόπιν αποσύρσεως- τροπολογίας για τα εργασιακά –συνδικαλιστικά αλλά το θεωρώ αυτονόητο και εκ του περισσού.

O.K.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου