Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017

Ελληνική βραδιά στο "Odysseus im Grünen Baum"- βραβεύτηκαν οι χρυσές Νεράιδες της Συγχρονισμένης Κολύμβησης.von Effie Giannakoulas

 Mια ιδιαίτερη μουσική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στο εστιατόριο Odysseus στο Breitenfurt. Ο “Ήφαιστος Βιέννης” και το εστιατόριο  Odysseus, διοργάνωσαν μια εξαιρετική νύχτα, συνδιάζοντας τη μουσική με τη βράβευση των αδελφών Αλεξανδρή.

Η ιντερνετική εφημερίδα „Hephaestus Wien“ μας ενημερώνει καθημερινά με νέα που σχετίζονται όχι μόνο με την Ελλάδα και την Αυστρία, αλλά  και ολόκληρο τον κόσμο, στην ελληνική, γερμανική και ενίοτε αγγλική γλώσσα.Μουσική, χορός, κέφι, γευστικό φαγητό, κρασί, βραβεύσεις και άριστη εξυπηρέτηση είναι κάποιες από τις λέξεις που χαρακτηρίζουν τη βραδιά που ζήσαμε. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου  Αργύρης Ζώσης, η υπεύθυνη του Odysseus Ελευθερία Παπαϊωάννου, αλλά και το προσωπικό μας έδειξαν τι σημαίνει ελληνική φιλοξενία και επαγγελματισμός, έχοντας φροντίσει κάθε λεπτομέρεια καθώς και έχοντας διαμορφώσει κατάλληλα την αίθουσα για την περίσταση.
Σε έναν κατάμεστο χώρο με πολύ θετική ενέργεια και ανεβασμένη διάθεση ο Μάριος Αναστασίου και ο Γιάννης Ράπτης μας ταξίδεψαν με τις άψογες ερμηνείες τους και κέρδισαν τις εντυπώσεις και το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Έλληνες και Αυστριακοί χόρεψαν με την ψυχή τους και τα γνήσια ρεμπέτικα και παραδοσιακά τραγούδια δημιούργησαν ένα εξαιρετικό κλίμα.

         Στα μέσα της βραδιάς, βραβεύτηκαν με τιμητική πλακέτα οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή: η Βάσω, η Ειρήνη και η Άννα Μαρία, οι οποίες αγωνίζονται με τα χρώματα της Αυστρίας στη Συγχρονισμένη Κολύμβηση. Στο ενεργητικό τους υπάρχουν πληθώρα διακρίσεων, τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς επίσης και η συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 με την εθνική ομάδα της Αυστρίας.

Με αφορμή τη μέχρι τώρα προσφορά τους, ο «Ήφαιστος Βιέννης» πήρε την πρωτοβουλία να τους προσφέρει τιμητικές πλακέτες, υπό την ευγενική χορηγία του κ. Αργύρη Ζώση. Τις πλακέτες παρέδωσαν κατά σειρά, η πρέσβης της Ελλάδος στην Αυστρία Χρυσούλα Αλειφέρη, ο ελληνοαυστριακός Σοσιαλιστής βουλευτής  Volkmar Harvanegg και ο  ιδιοκτήτης. Μεταξύ πολλών άλλων, παρευρέθη στην εκδήλωση και ο Αυστριακός  πρώην βουλευτής του ÖVP Christoph Vavrik.


Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στις Νεράιδες μας και μόνο επιτυχίες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου