Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017

O Θοδωρής Μέρμηγκας σας υπόσχεται μια πολύ ωραία βραδιά.
Θα έχουμε όλοι μας την ευκαιρία να απολαύσουμε την καταπληκτική φωνή του γνωστού σε όλους Θοδωρή Μέρμηγκα το Σάββατο 18 Νοεμβρίου.
Ο Αργύρης Ζώσης αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την αγάπη του  για το καλό ελληνικό τραγούδι και την πρόθεσή του να τη μεταλαμπαδεύσει στους Αυστριακούς υπόσχεται σε όλους μια καταπληκτική βραδιά.

Λίγα λόγια για τον Θοδωρή Μέρμηγκα.


O Θοδωρής Μέρμηγκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα το 1981. Σε ηλικία 11 χρόνων, ξεκίνησε να μαθαίνει λαϊκή κιθάρα και να τραγουδά σε μικρά σχολικά μουσικά σύνολα. Από τα δεκαέξι του χρόνια ασχολείται πλέον επαγγελματικά με τη μουσική και μέχρι σήμερα έχει συμμετοχές σε παραστάσεις-συναυλίες στην Ελλάδα και σε πολλά μέρη του κόσμου, καθώς και σημαντικές συνεργασίες, σε ζωντανές εμφανήσεις αλλά και δισκογραφικά, με σπουδαίους μουσικούς και τραγουδιστές όπως  οι ,Γιώργος Νταλάρας, Γλυκερία, Ελένη Βιτάλη, Παντελής Θαλασσινός, Μανώλης Πάππος, Γιάννης Ζευγόλης και πολύ άλλοι. Σημαντική ήταν η συνεργασία και μαθητεία δίπλα σε δυο μεγάλους δασκάλους της Ελληνικής παραδοσιακής μουσικής, τον Χρόνη Αϊδονίδη και τη Δόμνα Σαμίου. Μεγάλος σταθμός στην καριέρα του μέχρι σήμερα αποτελεί η συνεργασία του, ως βασικός τραγουδιστής, με την ορχήστρα "Εστουδιαντίνα" με την οποία ταξίδεψε μουσικά σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο δείχνοντας το ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό χρώμα της Σμυρναϊκής σχολής τραγουδιού.

Το 2009 δημιουργεί μαζί με τον αδελφό του Νίκο Μέρμηγκα την Δισκογραφική εταιρία ANTart Productions (antartproductions.com) με σκοπό την υποστήριξη και ανάδειξη της σύγχρονης μουσικής δημιουργίας στην Ελλάδα. Το 2017 κυκλοφορεί την πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά, με τίτλο, "Λουλουδάκι του γκρεμού" σε μουσική του Αλέξανδρου Καψοκαβάδη και στίχους του Μαρίνου Καρβελά και Σταύρου Δάλκου.
ΟΘοδωρής μας μίλησε για τη συναυλία στη Βιέννη.

«Με μεγάλη χαρά δέχτηκα την πρόσκληση που μου έγινε, να συμμετάσχω σε μια συναυλία που διοργανώνει η σχολή βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Αυστρίας το Σάββατο 18/11. Είναι η πρώτη φορά που θα βρεθώ στη Βιέννη αλλά γνωρίζω πολύ καλά απο τους δυο εκλεκτούς συναδέλφους και καθηγητές της σχολής, Θεολόγο Μιχελή και Γιώργο Παππά, πως ολα εκεί είναι άψογα. Θα ήθελα λοιπόν, να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Αποστολάκη και τον Αργύρη Ζώση, για την πρόσκληση αυτή και να ευχηθώ καλή αντάμωση.

Θα είναι μια όμορφη βραδιά γεμάτη με σκοπούς και τα τραγούδια της Ελλάδας.

Με εκτίμηση στους αναγνώστες σας,

Θοδωρής Μέρμηγκας.»

Στη συναυλία παίρνουν μέρος ο αγαπημένος μας Θεολόγος Μιχελής και Γιώργος Παπάς.

Σας περιμένουν όλους να περάσετε μαζί μια πολύ όμορφή βραδιά.

Lorely-Saal
Penzinger Str. 72, 1140 Wien


Σας αφήνουμε να πάρετε μια γεύση από τη βραδιά.1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου