Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017

Ευχαριστούμε Θεολόγε, Θοδωρή και Γιώργο.

Μια αξέχαστη βραδιά, όπως τον παλιό καλό καιρό, έζησαν οι Έλληνες και φιλέλληνες της Βιέννης. Ο Θεολόγος Μιχελής, Θοδωρής Μέρμηγκας και ο Γιώργος Παππάς με την μουσική τους και το τραγούδι τους έκαναν όλους να τραγουδούν και να μην θέλουν να φύγουν στο τέλος της βραδιάς. Τραγούδια από την Ήπειρο, Πελοπόννησο, Κρήτη και από άλλα μέρη της Πατρίδας τους ταξιδέψαν νοερά  στην Ελλάδα. 

Ο Θεολόγος και ο Γιώργος  επισκέπτονται συχνά τη Βιέννη, σχεδόν κάθε μήνα, αφού διδάσκουν στη Βυζαντινή Μουσική Σχολή της Μητροπόλεώς μας. Οι μαθητές της χθες παρουσίασαν ένα δείγμα από την πολύ καλή δουλειά που γίνεται και άφησαν όλους άφωνους. Καλεσμένος της βραδιάς ήταν ο Θοδωρής που ήρθε ειδικά για την συναυλία χθες και τον ευχαριστούμε πολύ.
Η χθεσινή βραδιά, αλλά και οι επόμενες που έπονται, διοργανώθηκε από έναν άνθρωπο που αγαπάει πολύ  την καλή ελληνική μουσική  και θέλει να την μεταδώσει στην Αυστρία αλλά και σε όλον τον κόσμο αν μπορούσε. Αυτός είναι ο αγαπητός σε όλους Αργύρης Ζώσης που διαλέγει κάθε φορά με πολύ προσοχή να παρουσιάσει στο κοινό κάτι πολύ ποιοτικό. 
Πάντα τέτοια Αργύρη μου!!!
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου