Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017

Το εστιατόριο  Θάλασσα διανύει  τον 2 χρόνο λειτουργίας του!


Σε ένα διατηρητέο κλασικό κτήριο της Βιέννης φιλοξενείται μία τις πιο ζεστές ελληνικές γωνιές το «Θάλασσα».  Το κτίριο κτίστηκε επί Franz Josef και φιλοξενούσε την λέσχη αξιωματικών φρουράς Βιέννης.
Ο Δημήτρης Ζαφείρης έχοντας ήδη μια εμπειρία  18 ετών, αφού με τον αδελφό του Βαγγέλη διατηρούν το διδυμάκι του στο Gabliz, αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους της πρωτεύουσας να μάθουν και αυτοί τι σημαίνει καλή ελληνική κουζίνα. Ήθελε να βρει και τον κατάλληλο χώρο για να έχει την δυνατότητα να παρουσιάσει αυτό που ήθελε.

Το Vienna Suites, οι φιλόξενες σουίτες του 20ο Bezirk, πρότεινε στον Δημήτρη να αναλάβει την διαμόρφωση ενός χώρου του σε εστιατόριο. Έτσι γεννήθηκε το Θάλασσα. 
« Μετά από χρόνια εργασίας σε καλά εστιατόρια στη Βιέννη, στο Sazburg και  Gabliz αποφασίσαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα μας και να έρθουμε στη Βιέννη. Και κατόπιν συνεννοήσεως με τους ιδιοκτήτες του V.S. αναλάβαμε την εξ ολοκλήρου  γαστρονομική εξυπηρέτηση του ξενοδοχείου.
Προσφέρουμε μια κλασική ελληνική κουζίνα άλλα ταυτόχρονα θα καθιερώσουμε κάποια καινούργια πιάτα. 
Εκτός από τον πολύ ωραίο εσωτερικό χώρο ήμαστε φημισμένοι για τον κήπο μας που κατά ομολογία όλων είναι ένας από τους καλύτερους της Βιέννης και το καλοκαίρι φιλοξενεί πάνω από 120 επισκέπτες.
Ο χώρος διατίθεται για  ιδιωτικές εκδηλώσεις αλλά και συλλόγων. Κατά τακτά διαστήματα έχουμε ζωντανή μουσική όπως στις 17 του μηνός οι Die Griechen θα διασκεδάσουν τους επισκέπτες μας.
Φιλοδοξούμε να καθιερώσουμε το Thalassa  ως ένα από τα καλύτερα ελληνικά μαγαζιά της Βιέννης και αυτό θα το πετύχουμε με την άριστη ποιότητα των πιάτων μας και την συνεχή ανανέωσή τους κατέληξε ο Δημήτρης.»
Σας περιμένουμε όλους να μας επισκεφτείτε και να μας πείτε την γνώμη σας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου