Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017

Δύο Χρόνια «Favvas Gourmet» Να τα ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ!!!


Δύο χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα που το Delicatessen Favvas υποδέχτηκε το βιεννέζικο κοινό.
Ο Παναγιώτης Φάββας έχοντας χρόνια εμπειρίας ως  Chef σε  διάφορα εστιατόρια, Ευρώπης και Αμερικής,  πρόσεξε ότι λείπει στη Βιέννη ένας χώρος όπου ο καταναλωτής μπορεί να βρει ποικιλίες από διάφορες μεσογειακές χώρες.  Ήθελε να προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα. Έτσι μετά από έρευνα αρκετών μηνών έφτιαξε μια πολύ ωραία γωνιά στην πρωτεύουσα της Μουσικής.
Προϊόντα ελληνικά, ιταλικά, ισπανικά, κροατικά κ.λ.π μπορεί να βρει ο επισκέπτης. Το καλό είναι ότι ο καταναλωτής έχει την δυνατότητα να δοκιμάσει από λάδι , μέλι, αλλαντικά, κρασιά πριν αποφασίσει τι θα αγοράσει. Μπαίνοντας στο μαγαζί νοιώθεις την ελληνική φιλοξενία. Ο Παναγιώτης πάντα χαμογελαστός και πρόθυμος υποδέχεται τον κόσμο.Μάριος Αναστασίου και Γιάννης Ράπτης

Έτσι και χθες βράδυ η  ελληνική φιλοξενία, η ζωντανή ελληνική μουσική από τον Μάριο Αναστασίου και τον Γιάννη Ράπτη, το καλό κρασί και φυσικά οι  πεντανόστιμες λιχουδιές, φτιαγμένες όλες από τα χέρια του Παναγιώτη, έκαναν τον κόσμο να περάσει μια καταπληκτική βραδιά γιορτάζοντας τα δύο χρόνια του  «Favvas Gourmet».

Εμείς ευχόμαστε καλές δουλειές και πολύ γρήγορα να απλωθεί σε όλα τα διαμερίσματα της Βιέννης.

   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου