Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017

Βεργίνα: η Αυθεντική Ελληνική Μπύρα στο τραπέζι σας
Μια έκπληξη περίμενε τους κατοίκους της Βιέννης και της Αυστρίας γενικά.

Αμέτρητες ετικέτες και είδη μπύρας παράγονται στον τόπο  αυτό. Κάτι όμως έλειπε που να τους θυμίζει την χώρα που αγαπούν πολύ και έχουν κάθε χρόνο πρώτο προορισμό διακοπών τους, την Ελλάδα. Μια μπύρα 100% ελληνικής καταγωγής. Δηλαδή την Βεργίνα.

Ο Μιχάλης Ζερβός έχοντας εμπειρία στο χώρο, αισθάνθηκε  την ανάγκη του καταναλωτή – ταξιδιώτη που επισκέπτεται συχνά τις ελληνικές ακτές να κρατήσει την επαφή του, και το χειμώνα, με τις διακοπές του.

Έτσι αποφάσισε να βάλει στο τραπέζι των αυστριακών την «Βεργίνα». Ήταν μια δύσκολη απόφαση να φέρεις μπύρα στη χώρα της μπύρας. Κέρδισε όμως το στοίχημα και βλέπεις τώρα στα ράφια μαγαζιών και εστιατορίων όλα τα είδη και μεγέθη της.

Η εξαιρετική της ποιότητα και η 100% παρασκευή της από ελληνικά προϊόντα, έκανε τον Μιχάλη Ζερβό  να επιμείνει να την προσφέρει στους Αυστριακούς. Στο άμεσο μέλλον έχει προγραμματίσει ταξίδι προς την   Κομοτηνή και επίσκεψη  στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και την γραμμή παραγωγής.

Θα την βρείτε σε διάφορες τύπους 

·         PREMIUM LAGER

·         Πορφύρα

·         Weiss

·         RedΌσο για τον δημιουργώ της Βεργίνας, τον Δημήτρη Πολιτόπουλο, η αγάπη για τον τόπο τον έκανε να θέλει να επενδύσει όλη την γνώση, την εμπειρία αλλά και την περιουσία του στον τόπο του. Είχε την ιδέα να φτιάξει μια μπύρα εξ ολοκλήρου ελληνική που να είναι ισάξια  των ξένων που υπήρχαν στην Ελλάδα.

Έτσι το 1998 ιδρύεται η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης και  αρχίζει η ιστορία  της μπύρα Βεργίνα. Πολύ γρήγορα εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο. Από τις ακτές στης Αυστραλίας μέχρι τα καλύτερα εστιατόρια της Αμερικής.
Βεβαίως η οικογένεια των προϊόντων όλο και αυξάνεται. Τα τελευταία δύο χρόνια δημιούργησε την εταιρεία TUVUNU AE αξιοποιώντας το τσάι του βουνού. Είναι η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε στην αγορά 100% παγωμένο τσάι βουνού. Αυτή τη στιγμή εξάγεται σε πολλές χώρες του κόσμου όπως Η.Π.Α, Αγγλία , Γερμανία και βεβαίως θα βρείτε στα ράφια των Αυστριακών Supermarket, το ελληνικό ICE TEE του βουνού.

Καλή σου επιτυχία Μιχάλη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου