Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017

Ο Γιάννης Μόρτζος, η έκθεση της Κωνσταντίνας Φαρμάκης και η πρεμιέρα του « Ελευθέριος Βενιζέλος»  Ο Γιάννης Μόρτζος στο ρόλο του Ελευθέριου Βενιζέλου

von Georg Gstrein

Σήμερα Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 στις 21.00 για τρίτη συνεχόμενη σαιζόν στο θέατρο" 4 εποχές-Γιάννης Μόρτζος" ανοίγει  η αυλαία για την ιστορική παράσταση "Ελευθέριος Βενιζέλος-η ζωή μου" με τον μεγάλο ηθοποιό και δάσκαλο Γιάννη Μόρτζο στον ομώνυμο ρόλο.

Ένα εικοσιτετράωρο πριν την πρεμιέρα ο Μόρτζος μας μίλησε για την δική μας ελληνίδα ζωγράφο Κωνσταντίνα Φαρμάκη, που παρουσιάζει την δεύτερη ατομική της έκθεση με επίσημη καλεσμένη την Αλκυόνη Παπαδάκη, ενώ την παρουσίαση θα κάνει η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Βίκυ Τσιανίκα αύριο 21 Οκτωβρίου κι ώρα 18.00 στο Public Cafe της Βιέννης.


 «Τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται η τέχνη μέσα από την ζωγραφική της Κωνσταντίνας Φαρμάκη αποδίδει απόλυτα το λατινικό ρητό "Manus Animan Pinxit' (Tο χέρι ζωγραφίζει την ψυχή). Η ζωγραφική της έχει στοιχεία παραδοσιακής ζωγραφικής. Αποδίδει φωτογραφικά εικόνες και συναισθήματα, με μια σκόπιμη μη προοπτική απεικόνιση. Στα έργα της έχει εναποθέσει την ψυχή της, όπως πολύ εύστοχα μας δηλώνει ο τίτλος ης Έκθεσης... "Ο ανθός της ψυχής μου"»

Ο Γιάννης Μόρτζος είναι ηθοποιός, σκηνοθεσία και θιασάρχης. Τον ευχαριστούμε πολύ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.  

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου