Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017

Γιατί διαλύεται το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ


 

 

Άρθρο  Γεωργίου Τρανταλίδη

Το μεταμφιεσμένο σε «ΔΗ.ΣΥ.» ΠΑΣΟΚ δεν μπόρεσε να αποσείσει τις άπειρες ανομίες του αμαρτωλού παρελθόντος. Συντροφικά μαχαιρώματα, με το αχαλίνωτο θυμικό, κυριαρχεί μια Βαβέλ, επιθανάτιο σύμπτωμα όλων των αμαρτωλών κομμάτων. Οι πολίτες έχουν πολλά  ράμματα για τη γούνα του κόμματος αυτού. Αντί για τα «συγγνώμη» κυριάρχησε ο πολιτικάντικος πρωτογονισμός. Τα λάθη του ΠΑΣΟΚ είναι τα εξής:

1) Έπρεπε να είχε οργανώσει εδώ και καιρό έρανο (μεταξύ των μελών του κόμματος) ώστε να συγκεντρωθούν τα 200 εκ. που  οφείλονται στην ΑΤΕ/ Πειραιώς   ώστε να κατέβει το κόμμα στις εκλογές του υποψηφίου αρχηγού με αξιοπρέπεια.

2) Οφείλει το ΠΑΣΟΚ να επιστρέψει τα 200 εκ ευρώ στις τράπεζες δηλ σε όλους εμάς που τις ανακεφαλαιοποιήσαμε με τους φόρους μας. Έπαιρναν δάνεια βάζοντας…. εγγυητές τους ψηφοφόρους και τα εκλογικά ποσοστά! Δηλαδή στη περίπτωση του μονοψήφιου πια ΠΑΣΟΚ εκτιμάται ότι χρειάζονται περισσότερα από ….  400 χρόνια για να εξοφλήσει τα εκατομμύρια που οφείλει.

3) Να εξηγήσει στους ψηφοφόρους που και πως κατασπαταλήθηκαν τα τεράστια αυτά ποσά

4) Πολλοί υποστηρίζουν ότι οι Διοικητές της ΑΤΕ/Πειραιώς  έχουν διαπράξει το αδίκημα της κακουργηματικής απιστίας διότι δεν έχουν προχωρήσει εδώ και καιρό σε πλειστηριασμό των περιουσιακών στοιχείων του κόμματος πχ των γραφείων στην Χαριλάου Τρικούπη.

5)  Όλοι οι υποψήφιοι έπρεπε να αναγνωρίσουν τις  πελώριες ευθύνες για την είσοδο της χώρας στην ΟΝΕ, για το χρηματιστήριο, για τον εξωφρενικό υπερδανεισμό με τρις.  που είχαν σαν  συνέπεια  τα μνημόνια   και  (όπως αναφέρουν δημοσιεύματα) «στη σέντρα ο Σημίτης για μίζες», αφού οι Γάλλοι δείχνουν ευθύνες του σ’ ότι αφορά  το C41 τις Ολυμπιακές προμήθειες(2004). Επίσης έχει πελώριες  ευθύνες για τους υπουργούς του: Άκη, Παπαντωνίου, Μαντέλη, Σμπώκο, Τσουκάτο κ.λ.π. που παρήλαυναν ενώπιον του με τις μίζες δις.

6) Έπρεπε να δηλώσουν ότι είναι οι συντάκτες (Βενιζέλος) του κατάπτυστου άρθρ. 86 Σ. που καθιέρωσε την ατιμωρησία Υπουργών και που συνέβαλε τα μέγιστα στην χρεωκοπία της χώρας.

7)  Έπρεπε να αποκλείσουν τον ΓΑΠ, που φίλος του συνδέεται με προκαταβολή 6.5 εκ! για το C41και ο οποίος ευθύνεται για το «λεφτά υπάρχουν», για το  ΔΝΤ κλπ. Κανένας από το ΠΑΣΟΚ δεν ζήτησε συγγνώμη για το «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο » αφού από την είσοδο στην Ε.Ε μέχρι σήμερα εισέρευσαν πακτωλοί 162 δις. χωρίς κανείς να γνωρίζει που διατέθηκαν.

8) Πολλοί πιστεύουν ότι ο Ραγκούσης θα πρέπει να κατέβει υποψήφιος μόνο εάν καταβάλλει από το δικό του βαλάντιο όσα εκατομμύρια χάθηκαν το καλοκαίρι του 2011 όπου στην απεργία/ακινησία των μέσων μεταφοράς χάθηκαν δισεκατομμύρια από τον τουρισμό. Το 1981 άρχισαν τα δανεικά δις από τον Ανδρέα, ώστε να δώσει αφειδώς παροχές (ΑΤΑ κλπ) και να κρατηθεί στην εξουσία. Ήταν η απαρχή της πορείας στην πτώχευση της χώρας. Οι άνθρωποι που οδήγησαν την χώρα στο μεταπολιτευτικό ναυάγιο είναι παντελώς ανίκανοι να παριστάνουν τους ναυαγοσώστες αφού στραβά αρμενίζουν και συνεχίζουν τον καρνάβαλο διαρκείας. Κανένας από το ΠΑΣΟΚ δεν εξήγησε στο λαό πως  μας οδήγησαν στην ναυτιώδη δίνη της χρεοκοπίας.

 

 Γιώργος Τρανταλίδης Δικηγόρος

Αριστείδου 15, Πειραιάς Τ.Κ. 18531

(Τηλ. 210 – 4127088  κιν. 6946-464125

email: info@tralaw.gr  Φαξ.210- 4137813

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου