Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017

Εξόφληση δανείων του ΠΑΣΟΚ
  

Άρθρο  Γεωργίου Τρανταλίδη

Το μεταμφιεσμένο σε «ΔΗ.ΣΥ.» ΠΑΣΟΚ δεν μπόρεσε να αποσείσει τις άπειρες ανομίες του αμαρτωλού παρελθόντος. Το τεράστιο ποσό που θα κοστίσει η διαδικασία εκλογής του νέου αρχηγού εκτιμάται ότι μπορεί να αγγίξει το κόστος των 800.000 ευρώ. Αυτό το θεωρούν εμπόδιο στη δημιουργία του νέου φορέα όμως το πραγματικό εμπόδιο είναι ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει επιστρέψει τα 200 εκ ευρώ στις Τράπεζες. Οφείλει το ΠΑΣΟΚ να επιστρέψει τα 200 εκ ευρώ στις τράπεζες δηλ σε όλους εμάς που τις ανακεφαλαιοποιήσαμε με τους φόρους μας.

Έπαιρναν δάνεια βάζοντας…. εγγυητές τους ψηφοφόρους και τα εκλογικά ποσοστά! Δηλαδή στη περίπτωση του μονοψήφιου πια ΠΑΣΟΚ εκτιμάται ότι χρειάζονται περισσότερα από ….  400 χρόνια για να εξοφλήσει τα εκατομμύρια που οφείλει. Έπρεπε δηλαδή να είχε οργανώσει εδώ και καιρό έρανο (μεταξύ των μελών του κόμματος) ώστε να συγκεντρωθούν τα 200 εκ. που  οφείλονται στην ΑΤΕ/ Πειραιώς   ώστε να κατέβει το κόμμα στις εκλογές του υποψηφίου αρχηγού με αξιοπρέπεια. Οφείλει το ΠΑΣΟΚ να εξηγήσει στους ψηφοφόρους που και πως κατασπαταλήθηκαν τα τεράστια αυτά ποσά.
Πολλοί υποστηρίζουν ότι οι Διοικητές της ΑΤΕ/Πειραιώς  έχουν διαπράξει το αδίκημα της κακουργηματικής απιστίας διότι δεν έχουν προχωρήσει εδώ και καιρό σε πλειστηριασμό των περιουσιακών στοιχείων του κόμματος πχ των γραφείων στην Χαριλάου Τρικούπη. Το ΠΑΣΟΚ έχει πελώριες  ευθύνες για τους υπουργούς του: Άκη, Παπαντωνίου, Μαντέλη, Σμπώκο, Τσουκάτο κ.λ.π. που παρήλαυναν με τις μίζες δις. Έπρεπε να δηλώσουν ότι είναι οι συντάκτες (Βενιζέλος) του κατάπτυστου άρθρ. 86 Σ. που καθιέρωσε την ατιμωρησία Υπουργών και που συνέβαλε τα μέγιστα στην χρεωκοπία της χώρας.
Το 1981 άρχισαν τα δανεικά δις από τον Ανδρέα, ώστε να δώσει αφειδώς παροχές (ΑΤΑ κλπ) και να κρατηθεί στην εξουσία. Ήταν η απαρχή της πορείας στην πτώχευση της χώρας. Οι άνθρωποι που οδήγησαν την χώρα στο μεταπολιτευτικό ναυάγιο είναι παντελώς ανίκανοι να παριστάνουν τους ναυαγοσώστες αφού στραβά αρμενίζουν και συνεχίζουν τον καρνάβαλο διαρκείας. Κανένας από το ΠΑΣΟΚ δεν εξήγησε στο λαό πως μας οδήγησαν στην ναυτιώδη δίνη της χρεοκοπίας.

Γιώργος Τρανταλίδης Δικηγόρος

Αριστείδου 15, Πειραιάς Τ.Κ. 18531

(Τηλ. 210 – 4127088  κιν. 6946-464125

email: info@tralaw.gr  Φαξ.210- 4137813

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου