Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017

Ελληνική Βραδιά στο « Μετροπόλ»
Σε μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά στη Βιέννη, ο Μάριος Αναστασίου μαζί με το συγκρότημά του, θα παρουσιάσει τραγούδια από ένα ευρύ φάσμα της ελληνικής μουσικής. Δίπλα στις γνωστές μεγάλες επιτυχίες, μας περιμένουν γνήσια ρεμπέτικα και χορευτικά παραδοσιακά τραγούδια από την Κρήτη, τα νησιά του Αιγαίου και την ηπειρωτική Ελλάδα.Παράταση λοιπόν του καλοκαιριού, μοναδική ευκαιρία να θυμηθούμε την καυτή άμμο και το δροσερό αεράκι, να πιούμε ένα ποτήρι ρετσίνα ή ούζο, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε, ζώντας ένα αυθεντικό ελληνικό γλέντι!

Ο Μάριος Αναστασίου είναι ένας πολύ δημοφιλής μουσικός, τραγουδιστής και συνθέτης που έχει συμβάλει καθοριστικά στη διάδοση της ποιοτικής ελληνικής μουσικής στην Αυστρία, τόσο με τις πάμπολλες εμφανίσεις του εδώ και εικοσιπέντε χρόνια σε σχεδόν όλους τους αξιόλογους συναυλιακούς χώρους, όσο και με τη διδασκαλία της ελληνικής μουσικής και ιδιαίτερα του μπουζουκιού.

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 14/10/2017.  Ώρα έναρξης 20.00.Ειδικά για τις αναγνώστριες και τους αναγνώστες του Ηφαίστου ο Μάριος διαθέτει έναν περιoρισμένο αριθμό εισιτηρίων με έκπτωση 22.- (αντί του κανονικού στα 26.-). Τα εισιτήρια θα παραλαμβάνονται και θα πληρώνονται στο ταμείο του Μετροπόλ.
Για όσους ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν email στο marioswien@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου