Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Το Glow φιλοξενεί την έκθεση του ανερχόμενου ζωγράφου Q.G.LI

von Georg Gstrein

Αύγουστος, μήνας του φεγγαριού και του έρωτα, μαθαίνεις για το ολοκαίνουργιο και φρέσκο Café της Βιέννης το «GLOW». Όλοι σου λένε πρέπει να πας να πιείς καφέ. Κάτι μου λέει να πάω. Κατηφορίζω την Börsegasse και φτάνω στο Νο 1. Εκεί βρίσκω ένα πολύ ωραίο καi προσεγμένο  Café που από την πρώτη στιγμή  σου κινεί το ενδιαφέρον.

Παρόλο που σπάνια πίνω καφέ όταν βγαίνω έξω παραγγέλνω. Και πράγματι είχαν δίκιο.  Ο καφές ήταν τέλειος. Το μυστικό: τα χεράκια που το έφτιαξαν, της Σοφίας. Τα δύο αδέλφια, Σοφία και ο Σπύρος, μαζί με φίλους τους πήραν την απόφαση να ανοίξουν ένα καλλιτεχνικό καφέ. Και έτσι να δώσουν την ευκαιρία σε νέους ανερχόμενους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν την δουλειά τους.
Έτσι χθες έγιναν τα εγκαίνια του γνωστού πια στους αυστριακούς  Q.G.LI (Patrick Li).

Μεγαλωμένος στη Shanghai o Li αποφασίζει να ακολουθήσει αυτό που αγαπάει και έρχεται και σπουδάσει στην Σχολή Καλών  Τεχνών Βιέννης. Οι καθηγητές βλέποντας το ταλέντο του τον ενθαρρύνουν και έτσι εγκαθίσταται στη πόλη της μουσικής και τα τελευταία χρόνια  συμμετάσχει σε διάφορες εκθέσεις. Όπως στο Innsbruck, Salzburg, Linz και Vienna.

Ο Li ευχαρίστησε όλους που τον τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και τον Σπύρο για την ευκαιρία που του έδωσε να ξανά έρθει σε επαφή με το κοινό της Βιέννης.

 Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τέλη Αυγούστου και είναι μια ευκαιρία να την επισκεφτείτε και να πείτε το καφέ σας ή το ποτό σας.

Η επόμενη εκδήλωση είναι σήμερα “ Afterwork 80s/90s από τις 18,00 και όσο κρατήσει


Εμείς τους ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε αυτή την προσπάθεια!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου