Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Συναυλία του ετήσιου σεμιναρίου Κλασσικού Τραγουδιού ‘Οπερας στη Λέσβο!!Cheryl StuderAγαπητοί μου φίλοι, κάτοικοι ή επισκέπτες της Λέσβου!

Εχω την τιμή να σας προσκαλέσω στην συναυλία του ετήσιου σεμιναρίου κλασσικού τραγουδιού όπερας που συμβαίνει για έβδομη φορά στο νησί.
Πρόκειται για το αποτέλεσμα μιας δουλειάς δέκα ημερών, με ιθύνουσα την κ. Cheryl Studer, παγκοσμίως διάσημη σοπράνο της όπερας.
Οι σπουδαστές του σεμιναρίου, φέτος, είναι μόνο κοπέλες, δώδεκα τον αριθμόν, απο Ινδονησία, Κίνα, Γαλλία, Τουρκία, Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία, Ελλάδα....
Η συναυλία, προς μεγάλη μας τιμή, θα γίνει για πρώτη φορά στο Κάστρο της Μυτιλήνης, την Παρασκευή 4 Αυγούστου και ώρα εννέα βραδυνή. (21.00')
Στο πιάνο τις σοπράνο θα συνοδεύσει ο βιρτουόζος ακκομπανιατέρ Γιάννης Τσανακαλιώτης.
Γύρω στις 22.20', θα γίνει η απονομή των διπλωμάτων συμμετοχής απο την Δημοτική Αρχή.Η βραδυά θα τελειώσει με τραγούδια - αναφορά στον Γούναρη, τον Μαρούδα, και σ'όλους τους μεγάλους αοιδούς της παληάς εποχής, που σήμερα ονομάζουμε ''ρετρό''.
Στο πιάνο θα καθίσει ο θρυλικός ανασκαφέας του τραγουδιού του μεσοπολέμου πιανίστας Δαυίδ Ναχμίας, τα δε κομμάτια θα ερμηνεύσω εγώ, ο Μιχάλης Δουκάκης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη!

Σας ευχαριστώ και σας περιμένω.

Μιχάλης Δουκάκης


Μπορείτε να διαβάσετε της συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει στον Ήφαιστο Βιέννης εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου