Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017

Αποσυνάγωγοι:

Το σχόλιο της Ουρανίας 

Μίνι σύνοδος στο Παρίσι για το μεταναστευτικό με Μακρόν –Μέρκελ αλλά και συμμετοχή του ευρωπαικού νότου , Ιταλία Ισπανία και την ιταλίδα Επιτροπο εξωτερικών Σχέσεων της ΕΕ Μονγκερίνι.
Επιλεκτική με σημασία συμμετοχή Αφρικανικών χωρών, Νίγηρας Τσαντ, Λιβύη.
Πάμε παρακάτω.
Εχουμε την ομάδα του Βίζεγκραντ όπως και συνόδους χωρών των δυτικών Βαλκανίων πρόσφατα. Ετσι κι αλλιώς οι βαλκάνιοι μας έκλεισαν την πόρτα στη μούρη και μας φόρτωσαν όλη τη ροή του προσφυγικού....


Ανάποδα, «η μητερούλα» Μέρκελ «τράβηξε τα κομμάτια μας»κατά το κοινώς λεγόμενο λέγοντας πως δεν είναι δίκαιο να φορτωθούμε μαζί με τους ιταλούς το προσφυγικό. Εν τω μεταξύ όμως έστω και με ενδεικτικά νούμερα είχαμε και τις πρώτες επιστροφές προσφύγων, προς διευκόλυνσιν κυρίως των γερμανών όπως είπε ανοικτά ο Μουζάλας.
Ακόμη πιο εν τω μεταξύ η συμφωνία με τη Τουρκία, πατέντα γερμανική δέχεται πυρά απο τους ίδιους τους γερμανούς καθώς είναι συνεχής η γερμανοτουρική αναμέτρηση. Εξου και η αύξηση ροών.
Α! Έρχεται και ο Μακρόν στην Αθήνα, μεταξύ των επενδύσεων και της ομιλίας του για τη δημοκρατία, κατά το μοντέλο Ομπάμα, να βγούν και κάποια πλάνα, μια κουβέντα να την περιμένουμε και για το προσφυγικό, λογικά δηλαδή, δεν είμαι και βέβαιη.
Να πάρει κι αυτός ένα κομμάτι απο την επιτροπεία της Ελλάδας όχι και αποκλειστικά οι γερμανοί.
Είναι και η εκκρεμούσα συμφωνία με τους αμερικανούς για τη Σούδα.
Να ένα ακόμη κομμάτι επιτροπείας.
Σα μικρά ορφανά έχουμε βγεί στη γύρα!
Αυτά τα ολίγα περί εθνικής κυριαρχίας επί ΣΥΡΙΖΑ .
Να ζητήσουμε εξηγήσεις, μιά ανακοίνωση;
Αργότερα! Τώρα έχουμε Στάλιν και ΔΕΘ !
Υ.Γ. Μπορεί να αργήσει αλλά θάρθει η ώρα του λογαριασμού μάγκες !

O . K.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου