Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

Κομισιόν, Γεωργίου και ΕΛΣΤΑΤτο σχόλιο της Ουρανίας

Η χθεσινή αντίδραση της Κομισιόν για την τελευταία, στην ατελείωτη αλυσίδα, δικαστική απόφαση για τον Γεωργίου δεν θα με εκπλήξει αν αποτελεί προπομπό δριμύτερης παρέμβασης των Βρυξελών για την κατάσταση στην ελληνική δικαιοσύνη.

Κάτι ανάλογο δηλαδή με τις παρεμβάσεις για τους κινδύνους της δημοκρατίας, των θεσμών σε δύο άλλα κράτη μέλη της Ε.Ε. τις Ουγγαρία, Πολωνία. 
Η Τουρκία είναι μία κατηγορία από μόνη της και πάντως δεν είναι μέλος της Ε.Ε. όπως και η Βενεζουέλα που... δέχθηκαν τα πυρά των Βρυξελών.
Eίναι άλλα τα κριτήρια για παρεμβάσεις που φτάνουν μέχρι τις κυρώσεις, για τα μέλη και τα μη μέλη.


Υ.Γ1. Βαρύνουσας σημασίας, κατά το κλισέ, τελικά η πρόσφατη συνέντευξη Στουρνάρα –που μάλιστα με καθυστέρηση ένα μήνα περίπου μετά την πραγματοποίησή της γνώρισε ευρεία δημοσιότητα -με τα αρνητικά σχόλια του για την κατάσταση της δικαιοσύνης και των θεσμών στην Ελλάδα. Το λέω γιατί στην αρχή μου είχε φανεί out of the bleu.Τώρα πλέον μοιάζει περισσότερο με προειδοποίηση, σήμα κινδύνου. 
Υ.Γ. 2. Μου ήρθε αυθορμήτως να αναφωνήσω «ε ρε γλέντια» αλλά το κατάπια συνειδητοποιώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης στη χώρα μου.

Ο.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου