Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

H  Βαβέλ του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ  
Άρθρο  Γεωργίου Τρανταλίδη                     

Το μεταμφιεσμένο σε «ΔΗ.ΣΥ.» ΠΑΣΟΚ δεν μπόρεσε να αποσείσει τις άπειρες ανομίες του αμαρτωλού παρελθόντος. Στην αρένα του συνεδρίου, με τα συντροφικά μαχαιρώματα, με το αχαλίνωτο θυμικό, κυριάρχησε η Βαβέλ επιθανάτιο σύμπτωμα όλων των αμαρτωλών κομμάτων. Οι πολίτες έχουν πολλά  ράμματα για τη γούνα του κόμματος αυτού. Αντί για τα «συγγνώμη» κυριάρχησε ο πολιτικάντικος πρωτογονισμός. Τα λάθη της Φώφης είναι τα εξής: 1)Έπρεπε να είχε οργανώσει εδώ και καιρό έρανο(μεταξύ των μελών του κόμματος) ώστε να συγκεντρωθούν  τα 210 εκ. που  οφείλονται στις τράπεζες και να κατέβει το κόμμα στο συνέδριο με αξιοπρέπεια  2) δεν έπρεπε να δεχθεί ως ομιλητή τον Σημίτη διότι έχει πελώριες ευθύνες για την είσοδο της χώρας στην ΟΝΕ, για το χρηματιστήριο, για τον εξωφρενικό υπερδανεισμό με τρις.  που είχαν σαν  συνέπεια  τα μνημόνια   και  (όπως αναφέρουν δημοσιεύματα) «στη σέντρα ο Σ. για μίζες», αφού οι Γάλλοι δείχνουν ευθύνες του σ’ ότι αφορά  το C41 τις Ολυμπιακές προμήθειες(2004). Επίσης έχει πελώριες  ευθύνες για τους υπουργούς του: Άκη, Παπαντωνίου, Μαντέλη, Σμπώκο, Τσουκάτο κ.λ.π. που παρήλαυναν  ενώπιον του με τις μίζες δις.


3) Δεν έπρεπε να δεχθεί ως ομιλητή τον Βενιζέλο, διότι δεν εξέφρασε ίχνος αυτοκριτικής, αφού είναι ο συντάκτης του κατάπτυστου άρθρ. 86 Σ. που καθιέρωσε την ατιμωρησία Υπουργών και που συνέβαλε τα μέγιστα στην χρεωκοπία της χώρας.

4)Δεν έπρεπε να δεχθεί ως ομιλητή τον ΓΑΠ που φίλος του συνδέεται με προκαταβολή 6.5 εκ! για το C41και ο οποίος ευθύνεται για το «λεφτά υπάρχουν», για το  ΔΝΤ κλπ. Κανένας από το ΠΑΣΟΚ δεν ζήτησε συγγνώμη για το «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο » αφού από την είσοδο στην Ε.Ε μέχρι σήμερα εισέρευσαν πακτωλοί 162 δις.! Το συνέδριο ήταν χαμένες εργατοώρες αφού  κανένας δεν εξήγησε πως  μας οδήγησαν στην ναυτιώδη δίνη της χρεοκοπίας.Αριστείδου 15, Πειραιάς Τ.Κ. 18531

(Τηλ. 210 – 4127088  κιν. 6946-464125

email: Info@tralaw.gr  Φαξ.210- 4137813

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου