Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Συνεχείς οι απειλές πως τελικά «θα μας τους πάρουν», τους Ολυμπιακούς Αγώνες 


Το Σχόλιο της Ουρανίας

Για πρώτη φορά στην ιστορία των σύγχρονων ΟΑ, η Διεθνής των Ολυμπιακών Αγώνων, στη μέση της διαδικασίας, θα τους πάρει από δω προς μια ασφαλέστερη χώρα, γιατί η Ελλάδα δεν είναι .

Εκτός … εκτός κι αν αγοράσει το σύστημα ασφαλείας CF1. 

Δηλώσεις –πίεση ΚΑΙ από τον τότε αμερικανό πρέσβη, μέσω ελληνικών ΜΜΕ, για την ακρίβεια ΚΑΙ μέσω ελληνικών, τα διεθνή, ιδίως τα αμερικανικά, αριθμούσαν πολλά τρομολαγνικά πρωτοσέλιδα.Αμερικανός πρέσβης, ονόματι Μίλερ αν δεν με απατά η μνήμη μου. 

Εξω από το Μαξίμου, όπου συνεδρίαζε η διυπουργική Επιτροπή, ο αρμόδιος υπουργός επί των επικοινωνιακών για ΟΑ, Βενιζέλος, να απαντά, συνήθως εμμέσως.

Ε! άμα παραγινόταν και αμέσως. 

Πίεση ασφυκτική. 

Να, ένα –ένα τα θυμάμαι . Ότι ας πούμε ο πρέσβης Μίλερ μετά την Αθήνα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες εγκατέλειψε τη διπλωματία για «τα μάτια» του ιδιωτικού τομέα.

Ηταν μια εποχή συναρπαστική, για συναρπαστικό ρεπορτάζ, πολιτικό, διπλωματικό, αστυνομικο-κατασκοπευτικό έως και αθλητικό. 

Ρεπορτάζ για την αναπάντεχη επιτυχία, τη χαρά και την περηφάνεια της μεγάλης πλειοψηφίας των ελλήνων. 

Η χαρά του δημοσιογράφου, δηλαδή.

Εννοώ του επαγγελματία δημοσιογράφου. 

Γιατί είναι ντροπή, δημοσιογράφοι που κατείχαν και τότε και τώρα καίριες θέσεις σε ΜΜΕ, με πολλές άρα δυνατότητες για πληροφόρηση, σήμερα να διαγράφουν όλο το story των τελικά επιτυχημένων Ολυμπιακών Αγώνων για να επιδοθούν σε αγώνα μανιακό κατά του πρωθυπουργού αυτής της ανέλπιστης εθνικής επιτυχίας, του Κ.Σημίτη. 

Συμβαίνει και αυτό, επί των ημερών της Πρώτης Φορά Αριστεράς.

Φυσικά, αφού έχει αναλάβει εργολαβικά, να γκρεμίσει , να ακυρώσει, να μαυρίσει τα σαράντα χρόνια της μεταπολίτευσης, χρόνια ευμάρειας των ελλήνων και προόδου της χώρας, στους Ολυμπιακούς θα κώλωναν; 

Η επιχείρηση εθνική, ιστορική λοβοτομή, πρώτιστο καθήκον της ΠΦΑ ώστε να μην υπάρχει μέτρο σύγκρισης για να μετρηθούν οι βαριές απώλειες από τη δίχρονη διακυβέρνησή της .

Υ.Γ1. Πολύς πανικός, πολλή μοναξιά, παραληρηματική πίεση προς ΠΑΣΟΚ –ΔημΣυμ για στήριξη, συμμαχία εναλλακτική, για χαρούμενους αυτόχειρες. Μπά, δε νομίζω να βρεθούν εθελοντές.  

Υ.Γ2. Πολλά από ποδόσφαιρο δεν ξέρω αλλά με διακέδαζε πάντα η αφήγηση για το ουρανομήκες σύνθημα στα γήπεδα 

« εκεί, εκεί στη Β΄Εθνική, μαζί με το Αιγάλεω και τον Καραμανλή(τον πρεσβύτερο)»

Ο.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου