Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Ο δικός μας κύπριος βαρύτονος Κύρος Πατσαλίδης, σε σειρά παραστάσεων στην Κρατική Οπερα της Βιέννης καί στη Χρυσή Αίθουσα του Μεγάρου Φίλων της Μουσικής Βιέννης με την Ορχήστρα Μότσαρτ Βιέννης.

von Georg Gstrein


Οι ξεχωριστές και πάντοτε κατάμεστες ιστορικές μεγάλες αίθουσες ανά το παγκόσμιο, της Κρατικής Όπερας της Βιέννης και του Μεγάρου Φίλων της Μουσικής Βιέννης, φιλοξενούν κάθε χρόνο εδώ και σχεδόν τριάντα χρόνια, από τον Μάϊο μέχρι και το τέλος του Οκτωβρίου, τις συναυλίες της ξακουστής Ορχήστρας Μότσαρτ Βιέννης.Η ορχήστρα και οι σολίστ παρουσιάζονται στις συναυλίες με ιστορικά κοστούμια της εποχής του μεγάλου μουσουργού Βόλφγκανκγ Αμαντέους Μότσαρτ.

Οι μουσικοί της ορχήστρας απαρτίζονται, από μουσικούς από τις πιό διάσημες ορχήστρες της Αυστρίας, όπως η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Βιέννης, η Συμφωνική Ορχήστρα της Βιέννης και της Ορχήστρας Ραδιοφωνίας της Βιέννης.

Οι σολίστ που συμμετέχουν, είναι διεθνούς εμβέλειας από όλο τον κόσμο.

Στις συναυλίες αυτές συμμετέχει εδώ και αρκετά χρόνια ο διεθνούς φήμης κύπριος βαρύτονος Κύρος Πατσαλίδης, ο οποίος με την εκπληκτική ερμηνεία και την σκηνική παρουσία του, ξεσηκώνει το φιλόμουσο κοινό που κατακλίζει τις αίθουσες από όλο τον κόσμο.

Ο δικός μας κύπριος βαρύτονος έχει ήδη εμφανιστεί τον περασμένο Ιούνιο στην Χρυσή Αίθουσα του Μεγάρου Φίλων της Μουσικής Βιέννης, εκεί όπου παρουσιάζεται κάθε χρόνο η ξακουστή ανά το παγκόσμιο πρωτοχρονιάτικη συναυλία της Βιέννης καί οι επόμενες παραστάσεις του θα είναι στις 11, 13 Ιουλίου  καί 19, 21 Αυγούστου στην Κρατική Όπερα της Βιέννης.www.hephaestuswien.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου