Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Ελληνική Βραδιά στον κήπο του “Metropol”
von Georg Gstrein

Η αύρα του ελληνικού τραγουδιού δρόσισε χθες βράδυ όσους βρέθηκαν στον κήπο του θέατρου Metropol.

Σχεδόν από τις πρώτες μέρες που ανακοινώθηκε ότι το σχήμα”Marios & Julie” θα παίξουν για μία βραδιά τα εισιτήρια έγιναν ανάρπαστα.

Και αυτό γιατί ο κόσμος ξέρει ότι θα περάσει θαυμάσια ακούγοντας αυτές τις 2 υπέροχες φωνές. Η Julie πάντα με το χαμόγελο και τις διάφορες ιστορίες  που λέει και ο Μάριος με το βλέμμα του γνήσιου ρεμπέτη μαγεύουν τους οπαδούς τους.

Το ωραίο είναι ότι πρόγραμμα δεν υπάρχει. Χαρτάκια μοιράζονται στο κοινό πριν αρχίσει η συναυλία και κάθε ένας γράφει πιο τραγούδι θέλει να ακούσει. Η Julie και Μάριος προσπαθούν να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες όλων.  Χασάπικο, Ζεμπέκικο Καλαματιανό, Ικαριώτικο και πολλά άλλα ζητήθηκαν. Σχεδόν όλοι σηκώθηκαν και χόρεψαν και χειροκροτούσαν συνέχεια τα παιδιά.
Το θέατρο εκείνη την ημέρα  φροντίζει πάντα να έχει ελληνική κουζίνα και άφθονο ούζο και ρετσίνα.


Η επιτυχία ήταν τόσο μεγάλη που ο κόσμος δεν τους άφηνε να κατέβουν από την σκηνή και μόνο όταν τους υποσχέθηκαν ότι το επόμενο Σάββατο 1 Ιουλίου θα ξανά εμφανιστούν εκεί παίζοντας τα υπόλοιπα τραγούδια τότε όλοι χειροκρότησαν και δέχτηκαν να φύγουν.  

Ελπίζουμε την επόμενη φορά να συναντήσουμε περισσότερους Έλληνες.

Απολαύστε την Julie και τον Μάριο στο τραγούδι που ζητήθηκα περισσότερο την « Μαρία με τα Κίτρινα» Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου