Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

La Passione Di Verismomit Ausshnitte aus La Boheme, Cavaleria Rustican, Pagliacci u.a.

26. Juni 2017, 19:30 Uhr - Borromäus Saal

Karl - Borromäus Platz 3, 1030 WienEintritt Frei

Spenden erbetenΟ πολιτιστικός φορέας Vienna Quartiere Artistico παρουσιάζει στις 26 Ιουνίου στις 19:30 στην αίθουσα Borromäus στη Βιέννη το κονσέρτο με τίτλο La Passione di Verismo (Το Πάθος του Βερισμού). Το κίνημα του Βερισμού στην Όπερα, εμφανίζεται στην Ιταλία στις αρχές του 20ου. Βασικό στοιχείο ο απλός άνθρωπος και τα πάθη του, φτώχεια, θάνατος, τιμή, πάθος, εκδίκηση!

Τέσσερις καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους επί σκηνής και μας παρασέρνουν σε ένα ταξίδι πάθους μέσα από τα πιο γνωστά αποσπάσματα από τις όπερες Λα Μποέμ, Καβαλλερία Ρουστικάνα, Παλιάτσοι κ.α.


Λαμβάνουν μέρος η καταξιωμένη σοπράνο Χρύσω Μακαρίου από Κύπρο, η γνωστή σοπράνο Ιωάννα Καραμολέγγου από Ελλάδα, ο διακεκριμένος τενόρος Μούρατσαν Άταμ από Τουρκία και η γνωστή Κύπρια πιανίστρια, όπου έχει ως βάσης το Παρίσι, Αννίνη Τσιουτή. Η συναυλία αποτελεί μέρος των καλοκαιρινών φεστιβάλ της Βιέννης και στηρίζεται από το Δήμο Βιέννης.

Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 0043- 699 106 796 78 ή στείλτε email στο vq.artistico @gmail.com

Πολιτιστικός Σύλλογος Vienna Quartier Artis tico ιδρύθηκε το 2014 με σκοπό την προώθηση πολυπολιτισμικών Πρότζεκτ, καθώς και την ανάπτυξη δημιουργικών και πρωτότυπων ιδεών στο χώρο της Τέχνης. Επικεντρώνεται στη συνεργασία μεταξύ αναγνωρισμένων καλλιτεχνών διαφορετικών εθνικοτήτων και παρουσίαση συνεργασιών στα οποία η βιεννέζικη πολιτιστική κληρονομιά λειτουργεί ως πηγή έμπνευσης. Ανάμεσα στις μέχρι τώρα δραστηριότητες του Vienna Quartier Artistico  περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, το ρεσιτάλ"Frühlingskonzert" με άριες  από Don Giovanni, Παλιάτσοι και Η Εύθυμη Χήρα (PetersKirche κρύπτη / Μάιος 2014), το κονσέρτο  "Musikalische Weltre ise" (PetersKirche κρύπτη / Ιούνιος 2014), "Η Αφροδίτη στις όπερες του Μότσαρτ» (Mozarthaus / Νοέμβριος 2014), "Christmas Classics" (B arocksaal, Παλιό Δημαρχείο Βιέννης / Δεκέμβριος 2014),  «Gala Konzert mit Yout h International Symphonics " (Ehrbarsaal / Απρίλιος 2015) η συναυλία "Mozart Auf der Reise  Nach Prag" στα καλοκαιρινά Φεστιβάλ της Βιέννης ( Borromäus Saal/ Ιούνιος 2016 ) και η συμμετοχή στο φεστιβάλ «Ευρωπαικές Μέρες Κουλτούρας» του 4ου τομέα με τη συναυλία «Μουσικά Όνειρα από Βιέννη, Νέα Υόρκη, Αθήνα και Παρίσι»(Οκτώβριος 2016)https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου