Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Το αίσχος της Ελληνικής Κυβέρνησης: Καταπάτηση  των ανθρώπινων Δικαιωμάτων. Στέλνει  αντιφρονούντες πίσω στην Τουρκία.

Von Georg Gstgrein


Όλα μπορούσαμε να τα περιμένουμε από μια αριστερή κυβέρνηση. Το δημοψήφισμα από ΌΧΙ  να το κάνει ΝΑΙ, αντί να καταργεί τα μνημόνια να υπογράφει καινούργια  και να παραδίδει  την χώρα για 99 χρόνια άνευ όρων.

Η κατάσταση στην Τουρκία είναι τραγική. Ανθρώπινα Δικαιώματα και ελευθερία του λόγου δεν υπάρχουν στο Τουρκικό Λεξικό. Προπαντός μετά την δήλωση του Προέδρου της,  ότι δεν θα διστάσει να υπογράψει την επαναφορά της θανατικής ποινής αν του το ζητήσει η Βουλή στην οποία το κόμματο του έχει την πλειοψηφία.

Ένα κάλπικο πραξικόπημα, που είναι κρυφό μυστικό  όλων ότι το έκανε ο ίδιος, αφορμή να γεμίσει τις φυλακές με αντιπάλους του και να φτιάξει ένα κράτος από δικούς του οπαδούς.  Και η Ελληνική Κυβέρνηση τι κάνει?  Όπως καταγγέλλει η ΕλΕΔΑ (η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου)  η ελληνική αστυνομία  παραδίδει την νύχτα κρυφά σε τούρκους μασκοφόρους αντιφρονούντες του Ερντογάν.  Γνωρίζοντας βεβαίως στα μαρτύρια που θα υποστούν ή θα εξαφανιστούν υπό περίεργες συνθήκες.  Βεβαίως αν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, όπου υπάγεται η ΕΛΑΣ, πει ότι δεν το γνώριζε ή ότι δεν ισχύει  τότε πρέπει να παραιτηθεί αμέσως και μαζί του όλη η κυβέρνηση γιατί άμεσα το έχουν παραδεχτεί Τουρκικές Πηγές.

Το να ζητάς από κάποια χώρα διεθνή προστασία επειδή κινδυνεύει η ζωή της οικογένειας σου και της δικής σου και να μην το σέβεσαι, όπως η Ελληνική Κυβέρνηση, είναι έγκλημα.  

Συγκεκριμένα στις 2 Ιουνίου ο εκπαιδευτικός Mustafa Can (και η σύζυγος του Hatice Can) και 4 παιδιά τους, εκ των οποίων το ένα είναι βρέφος, μαζί με άλλους τέσσερις (στρατιωτικός Halil Kumcu, ο ακαδημαϊκός Fatih İlkaya, οι εκπαιδευτικοί Yılmaz Erdoğan, Fethullah Çatal) πέρασαν με βάρκα τα ελληνικά σύνορα και έφτασαν στο  Διδυμότειχο. Εκεί  ζήτησαν άσυλο και τους δόθηκαν διαβεβαιώσεις πως θα οδηγηθούν στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, αντί αυτού  μεταφέρθηκαν σε ένα χωράφι, όπου τους παρέλαβαν πέντε τούρκοι  μασκοφόροι και μέσω του Έβρου, τους οδήγησαν στην Τουρκία με την ίδια βάρκα. Το συμβάν αυτό το επιβεβαίωσε με τηλεγράφημά του το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Dogan.

Επίσης το ίδιο συνέβη και με τον ο καταζητούμενο δημοσιογράφο Μουράτ Τσαπάν ο οποίος και αυτός ζήτησε διεθνή άσυλο και τον παρέδωσαν και αυτόν στους μασκοφόρους.

Αν ποτέ μια μέρα οδηγηθεί η Τουρκική Κυβέρνηση στο Δικαστήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων για όλα αυτά τα εγκλήματα,  για τις συγκεκριμένες αυτές  περιπτώσεις και άλλες που δεν ξέρουμε, θα πρέπει να οδηγηθεί και ο Έλληνας Πρωθυπουργός ως συνένοχος αυτών γιατί δεν παίζουμε με την ζωή των ανθρώπων και προπαντός ενός βρέφους.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!

   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου