Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Μοτοσυκλετιστική Εκδήλωση στα Καλάβρυτα.
Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του οργανωμένου μοτοσυκλετισμού στις 23-24-25/ Ιουνίου του 2017 θα πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη μοτοσυκλετιστική εκδήλωση με κοινωνικό και πολιτιστικό χαρακτήρα στην όμορφη πόλη των Καλαβρύτων.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους μοτοσυκλετιστές και δεν θα υπάρχει εισιτήριο η κάποια άλλη οικονομική επιβάρυνση.

Ο δήμος Καλαβρύτωνέχει  παραχωρήσει την κεντρική πλατεία όπου θα πραγματοποιηθούν συναυλίες το βράδυ της Παρασκευής και του Σαββάτου με Rock μουσική. Παράλληλα, θα υπάρχουν ομιλίες από ανθρώπους του κόσμου της μοτοσυκλέτας αλλά και τοπικών παραγόντων που θα φιλοξενήσουν την εκδήλωση.Μαζί μας θα είναι και ο Ανδρέας Ψυχογιός, ο μοναδικός Έλληνας Οδηγός με την μοτοσυκλέτα του, που θα εκπροσωπήσει για τέταρτη συνεχή χρονιά τα Ελληνικά χρώματα στο Isle of Man, στον πιο επικίνδυνο αγώνα ταχύτητος με μοτοσυκλέτα στο κόσμο.

Σκοπός είναι να προβάλουμε την πολιτιστική, κοινωνική, αθλητική και ταξιδιωτική εικόνα του μοτοσυκλετισμού.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος, παρακαλείται να επικοινωνήσει με τις διοργανώτριες λέσχες για το κλείσιμο των δωματίων διαμονής του.

Σας ενημερώνουμε πως υπάρχει ...... ΜΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ..... συμμετοχή του καθένα μας στην εκδήλωση υπέρ του ..... ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ....., του ελάχιστου ποσού των 5 ευρώ (όσοι επιθυμούν μπορούν να καταθέσουν και παραπάνω).

Παρακαλείστε να κάνετε την κατάθεση απευθείας ο καθένας, που το επιθυμεί, γράφοντας σαν αιτιολογία << ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΦΙΛΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ>> στον κάτωθι λογαριασμό:

Τράπεζα: EUROBANK
Αρ. Λογαριασμού Τραπέζης: 0026. 0209.56. 02010.36.155
IΒΑΝ: GR 3402602090000560201036155
Όνομα Λογαριασμού: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ, ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ
http://www.troxaia-atiximata.gr/#/4 .
Οι αγαπητοί μας  Κυνηγοί Ονείρων θα λάβουν και αυτοί μέρος σε αυτή την ωραία προσπάθεια τραγουδώντας αφιλοκερδός το Σάββατο 24/6.

Για τους Κυνηγούς  Ονείρων διαβάστε εδώ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου