Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Με αέρα νικητή η Demy στο κόκκινο χαλίGeorg Gstrein

Χθες βράδυ το Κίεβο υποδέχτηκε επίσημα τις  42 αποστολές που θα λάβουν μέρος στο  62o διαγωνισμό της Eurovision.

Το κόκκινο χαλί εφέτος ήταν από τα μεγαλύτερα σε μήκος 256 ολόκληρα μέτρα. Η οργάνωση της τελετής  υποδοχής ήταν άψογη και η προθυμία όλων να βοηθήσουν μεγάλη.  

Όταν ανακοινώθηκε η σειρά της Ελλάδας έγινε χαμός. Οι πάντες χειροκρότησαν  και φώναζαν το όνομα της Ελληνίδας καλλονής.  H Demy είναι πολύ αγαπητή εδώ στην Ουκρανία.

 Έλαμπε ολόκληρη, έβλεπες στο πρόσωπο της τον αέρα του νικητή. Οπλισμένη με ένα πολύ ωραίο χαμόγελο και υπομονή μίλησε με τους θαυμαστές της και έδωσε συνεντεύξεις σε όλα τα τηλεοπτικά συνεργία που βρισκόταν εκεί. Από όλες τις χώρες δημοσιογράφοι περίμεναν να πάρουν έστω και μία μικρή δήλωση από την Ελληνίδα Αφροδίτη.

Σήμερα η Demy στις 04.00 μ.μ. ώρα Ουκρανίας θα έχει την τελική πρόβα για τον αυριανό πρώτο ημιτελικό. Η Ελλάδα έχει το Νο 10 στην κατάταξη και περιμένει την στήριξη της Ομογένειας.

Οι κάτοικοι εξωτερικού πρέπει να παρακολουθήσουν από τα τοπικά κανάλια της χώρας που μένουν σε ποιους αριθμούς  μπορούν να ψηφίσουν το Νο 10 και όχι εκείνο που δίνει η ΕΡΤ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ DEMY !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου