Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Όταν μπαίνουν βόμβες κινδυνεύει το πολίτευμα!
Καλομελέτα κι έρχεται». Η γνωστή έκφραση επιβεβαιώνεται από τα γεγονότα. Όλες οι τελευταίες πολύμηνες συζητήσεις περί των επιθέσεων κουκουλοφόρων στο ΠΑΣΟΚ (δηλαδή σε δημοκρατικό θεσμό) περί ροπάλων, μολότωφ, συμμοριών που καίνε τα Εξάρχεια και την ευρύτερη περιοχή του κέντρου, καταλήψεων, «συλλογικοτήτων» κλπ … κατέληξαν στην σημερινή τρομοκρατική επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου.

Γράφει η Αλίκη Χατζή

Τι είναι αυτό; Μάλλον η εξέλιξη της επικρατούσας αντίληψης ότι οι «κουκουλοφόροι» με τις μολότοφ είναι «η εξεγερμένη νέα γενιά»!

Τί σημαίνει αυτό; Ότι είναι πλέον μεγάλος ο κίνδυνος που διατρέχει το πολίτευμα.


Είναι απολύτως βέβαιο ότι στην χώρα μας δεν έχουμε εκτιμήσει όλοι επαρκώς το δημοκρατικό πολίτευμα μας, που το εννοούμε σαν ένα πολίτευμα επιδοτήσεων, ασυστόλων παροχών, γενικευμένης ανομίας, μικρής και μεγάλης ατιμωρησίας. Όπως επίσης είναι βέβαιο ότι ένας από τους υπαρκτούς κινδύνους σε αυτό τον τόπο είναι η διαδεδομένη ιδεολογική βλακεία, με τα σκουριασμένα και δύσχρηστα πια κλισέ, όπου ο κάθε ανόητος γίνεται έξυπνος υπερασπιζόμενος ένα απίθανο σενάριο συνωμοσίας … με τους «κακούς ξένους», «τους κακούς καπιταλιστές», «τους κακούς τραπεζίτες», «τους προδότες γερμανοτσολιάδες» !

Από τις βομβιστικές ενέργειες, λοιπόν, δεν ωφελείται κανείς! Ούτε η Δεξιά ούτε η Αριστερά ούτε οι παιδικές χαρές του πολιτικού μας συστήματος, πολύ δε περισσότερο ο ταλαιπωρημένος λαός μας. Όταν μπαίνουν βόμβες και μιλούν τα όπλα κινδυνεύει η πολιτεία και το πολίτευμά της εν συνόλω.

Όλες οι ουρανομήκεις κουταμάρες – αιωνόβια επιχειρήματα που επαναλαμβάνονται με την εμμονή του κάθε ιδεολογικά ηλιθίου – ότι κάποιοι ωφελούνται έναντι κάποιων άλλων είναι απλώς επικίνδυνες ανοησίες από όποιο στόμα κι αν εκστομίζονται. Τελεία και παύλα.

πηγή www.thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου