Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Διακοπές στην Ελλάδα με το κατοικίδιο μας; Γίνεται!
Η startup εταιρεία Woof Club (www.woofclub.gr) είναι ο πρώτος και μοναδικός εξειδικευμένος σύμβουλος τουριστικών επιχειρήσεων που δηλώνουν «φιλικές προς τα κατοικίδια», αλλά και η πρώτη online concierge υπηρεσία για ταξιδιώτες με κατοικίδια. Ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2016 από τους Έλενα Δέδε και τον Χαραλάμπο Δέδε και δραστηριοποιείται στην παροχή τουριστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.


Μέσα από την πλατφόρμα της Woof Club ταξιδιώτες με κατοικίδια μπορούν να κάνουν κράτηση σε ένα αξιόπιστα φιλικό προς το κατοικίδιο τους κατάλυμα, να λάβουν γνώση της πολιτικής κατοικίδιων των διαθεσίμων καταλυμάτων πριν την κράτηση, να επιλέξουν προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν στο κατοικίδιο τους, τα οποία θα έχουν διαθέσιμα κατά την άφιξή τους, όπως ενδεικτικά: κτηνιατρική κάλυψη, δραστηριότητες που μπορούν να απολαύσουν με το σκύλο τους, pet-friendly tours, pet sitting, grooming, παιχνίδια, λιχουδιές και να ενημερωθούν για τους pet-friendly χώρους εστίασης και τις pet-friendly παραλίες του προορισμού τους. H ομάδα της Woof Club ετοιμάζει tailor made ταξιδιωτικά πακέτα για ταξιδιώτες που επισκέπτονται την Ελλάδα από το εξωτερικό με το αγαπημένο τους κατοικίδιο!
Επίσης, η Woof Club παρέχει στις συνεργαζόμενες pet-friendly ξενοδοχειακές επιχειρήσεις τον απαραίτητο εξοπλισμό υποδοχής κατοικίδιων και πρόσβαση σε δίκτυο εξειδικευμένων επαγγελματιών, ενώ συντάσσει παραμετροποιημένες πολιτικές κατοικίδιων ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε καταλύματος. Οι υπηρεσίες της Woof Club διευκολύνουν σημαντικά τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις να διαχειριστούν ποιοτικά τις απαιτήσεις πελατών που συνοδεύονται από κατοικίδια και να προσφέρουν φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών λαμβάνοντας θετικές κριτικές σε διεθνή κανάλια αξιολόγησης καταλυμάτων.  

Στόχος της Woof Club είναι να αποτελέσει μέσα στα επόμενα χρόνια ένα διεθνές benchmark για τουριστικές επιχειρήσεις φιλικές προς τα κατοικίδια, να παρέχει πιστοποιήσεις ποιότητας και να αποτελέσει τη μεγαλύτερη πλατφόρμα κρατήσεων σε pet-friendly καταλύματα, μέσα από την οποία θα προσφέρονται διαδικτυακά concierge υπηρεσίες και προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.


Η εταιρεία ξεκίνησε το σχεδιασμό του προϊόντος τον Δεκέμβριο του 2015 και ανήκει στις 30 startup εταιρείες που επιλέχθηκαν τον Μάιο του 2016 προς ένταξη στον 4ο κύκλο του προγράμματος Egg (enter, go, grow) της Eurobank EFG και του Corallia. Τον Νοέμβριο του 2016 συμμετείχε στην 3rd International Greek Tourism Expo, όπου συγκέντρωσε εξαιρετικές κριτικές, ενώ επιλέχθηκε ανάμεσα στις δέκα ελληνικές startups που έλαβαν πλήρη υποτροφία για να παρακολουθήσουν, τον Ιανουάριο του 2017, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα νεοφυούς επιχειρηματικότητας StartMIT του Massachusetts Institute of Technology στη Βοστώνη. Στις 11 Φεβρουαρίου η ομάδα της Woof Club κατόπιν πρόσκληση της διοργανώτριας εταιρεία της διεθνούς έκθεσης HORECA παραχώρησε ομιλία σε Έλληνες ξενοδόχους με θέμα Pets as Hotel Guests. Τον Μάρτιο του 2017 Η Woof Club απέσπασε δύο σημαντικά βραβεία: Το Papastratos Startup award ως Καινοτόμος Υπηρεσία και Silver Award στην κατηγορία Καινοτόμος startup στον τουρισμό στα Tourism Awards 2017.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου