Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Ο Παντελής Μπούμπουρας στο Γεύμα που παρέθεσε στο Κίεβο.
Με πολύ χαρά αλλά και συγκίνηση το Ίδρυμα Μπούμπουρα που ήταν και ο Μέγας  χορηγός της φετινής ελληνικής αποστολής της Eurovision Παντελής Μπούμπουρας παρέθεσε δείπνο στα μέλη της παραδίδοντας ουσιαστικά μαθήματα φιλοξενίας.


Το βράδυ της Τετάρτης το εστιατόριο Guramma του Κιέβου γέμισε με Έλληνες, ενώ το παρόν στη δεξίωση έδωσε ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Ουκρανία κ. Γεώργιος Πουκαμισσάς που  συνεχάρη  τον Παντελή Μπούμπουρα.  Ο τέως Πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελλάδα Βολοντύμυρ Σκουρώφ, ο στρατιωτικός ακόλουθος Αναστάσιος Γόλνας και ο οικονομικός σύμβουλος Αλέξανδρος Οικονόμου ήταν επίσης εκεί.
 Έχοντας μία ξεχωριστή προσωπική και επαγγελματική πορεία αλλά και αναπτύσσοντας πολύτιμο φιλανθρωπικό έργο ο Παντελής Μπούμπουρας μιλώντας κατά τη διάρκεια της δεξίωσης δεν έκρυψε την περηφάνια του εξαιρετική παρουσία του ελληνικού τραγουδιού στο διαγωνισμό της Eurovision.


"Είμαι χαρούμενος που είστε όλοι εδώ και ακόμα περισσότερο γιατί η Demy πέρασε στον τελικό. Ακούγονται πολύ όμορφα και ξεχωριστά λόγια για την συμμετοχή μας και γι' αυτό και είμαστε αισιόδοξοι και για τη βραδιά του τελικού  Η Demy έχει κερδίσει το στοίχημα".


"Η στήριξη του ιδρύματος Μπούμπουρα είναι πολύτιμη. Βοήθησαν όλο αυτό το εγχείρημα να είναι δυνατό." εξομολογήθηκε η Demy ενώ παράλληλα τόνισε πώς ήταν  καταλυτική και η ηθική στήριξη."Ο κύριος Μπούμπουρας αγαπά πολύ την Ελλάδα. Η φιλοξενία του, τόσο στην Οδησσό, που κάναμε τα γυρίσματα του videoclip, όσο και στο Κίεβο ήταν υπέροχη. Με το γιο του και αντιπρόεδρο του ιδρύματος Σπύρο Μπούμπουρα έχουμε έρθει κοντά δημιουργώντας μία φιλική σχέση με ουσιαστικές βάσεις. Ήταν δίπλα μας με πολύ αγάπη", τόνισε.

 Το Ίδρυμα Μπούμπουρα:  Πατέρας και ΥιόςΚατά τη διάρκεια της γιορτής ο Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος είπε "Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι υπέροχο συναίσθημα να ξυπνάμε στο Κίεβο και να ακούμε Ελληνικά, να βλέπουμε Έλληνες. Η ελληνική αποστολή μας έχει ξεχωρίσει και αγαπηθεί. Νομίζω πώς όλοι όσοι συμμετέχουν έχουν δώσει το καλύτερο τους εαυτό προκειμένου το αποτέλεσμα το βράδυ του Σαββάτου να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο".


Ο καταξιωμένος συνθέτης του "This is love" Δημήτρης Κοντόπουλος δεν έκρυψε τη χαρά και τη συγκίνησή του για την ξεχωριστή πορεία του τραγουδιού στην Eurovision του Κιέβου αλλά και την ένθερμη φιλοξενία και υποστήριξη του ιδρύματος Μπούμπουρα.  "Δουλεύουμε επί τρεις μήνες για το διαγωνισμό και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το τραγούδι μας πέρασε στον τελικό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και προσωπικά τον κύριο Μπούμπουρα για όλα όσα έκανε για την ελληνική αποστολή. Θα είμαστε πάντοτε δίπλα του να στηρίζουμε το έργο που έχει ξεκινήσει. Είναι ένας φανταστικός άνθρωπος. Άνοιξε την αγκαλιά του και μας υποδέχθηκε όλους σαν να είμαστε οικογένειά του", κατέληξε ο συνθέτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου