Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Μήνυμα του Hovig προς την Ομογένεια μέσω του Hephaestus Wien.Von Georg Gstrein


H Κύπρος μας συμμετάσχει στoν 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το Hovig και το τραγούδι GRAVITΥ.


Ο Hovig θέλησε να έρθει σε επαφή με όλη την Ομογένεια και να της ζητήσει την στήριξή της στον πρώτο ημιτελικό που θα διεξαχθεί την Τρίτη 9 Μάϊου στο Κίεβο. Θα διαγωνισθεί στην 15η θέση. Φυσικά και στον Τελικό το Σάββατο 13/5/2017.


Πριν από λίγο λάβαμε το μήνυμα του μέσω ενός βίντεο  το οποίο θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Λουκά Χαμάτσο για την βοήθειά του.


Πρώτα όμως λίγα λόγια για το τραγουδιστή


Ο Hovig Demirjian, γεννήθηκε στις 3/1/1989, έχει Αρμένικες ρίζες, και ζει στη Κύπρο.


Σπούδασε marketing και παράλληλα δούλεψε σε ένα ελεγκτικό γραφείο, αλλά όλα αυτά δεν κράτησαν πολύ. Σύντομα κατάλαβε ότι η μουσική είναι η ζωή του και αμέσως ξεκίνησε σπουδές.

Φωνητική, πιάνο, κιθάρα αλλά και τζαζ μαθήματα πήραν το πρώτο ρόλο στη ζωή του και το βραβείο δεν άργησε να έρθει αφού κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση σε διαγωνισμό στη Λάρνακα .

Ανήσυχο πνεύμα όπως είναι, άρχισε αμέσως να ψάχνει δουλειά σε μικρά μαγαζιά και σε μουσικές σκηνές στη Κύπρο.
Σπουδαία στιγμή στη μουσική του πορεία, η συνεργασία με την Ευρυδίκη τον Κοργιαλά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.


Ο καλλιτέχνης με τις αρμένικες ρίζες, που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Κύπρο, έπειτα από σπουδαίες συνεργασίες με γνωστά ονόματα του χώρου και συμμετοχή σε τηλεοπτικά show που ανέδειξαν ακόμη περισσότερο την ιδιαίτερη και ξεχωριστή φωνή του, συμμετείχε και το 2014 στο διαγωνισμό επιλογής του τραγουδιού για την εκπροσώπηση της Κύπρου στη Eurovision με το τραγούδι STONE IN A RIVER.


Δεν ήταν ωστόσο η πρώτη φορά, αφού είχε ξαναδιαγωνιστεί για την επιλογή της κυπριακής συμμετοχής πριν κάποια χρόνια, φτάνοντας μάλιστα πολύ κοντά στην εκπροσώπηση της Κύπρου, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση.


Φέτος το όνειρο του γίνεται πραγματικότητα !!!!
Το μήνυμα του Hovig προς όλους σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου