Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Κίεβο  Eurovision  2017 :Ψηφίζουμε Ελλάδα!
Με μια δυναμική ομάδα, που απαρτίζουν ο συνθέτης των επιτυχιών Δημήτρης Κοντόπουλος, o σκηνοθέτης που έφερε στην πρώτη θέση την Ελλάδα με την Έλενα Παπαρίζου το 2005, Φωκάς Ευαγγελινός και η ερμηνεύτρια Demy, θα συμμετάσχει η Ελλάδα στον φετινό 62ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Κίεβο από τις 9 έως τις 13 Μαΐου.

Το τραγούδι που εκπροσωπεί φέτος τη χώρα μας είναι το ‘This is Love’, σε σύνθεση του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους των Romy Papadea και John Ballard. 

H Eλλάδα διαγωνίζεται στον Πρώτο Ημιτελικό, στις 9 Μαΐου, στη δέκατη θέση!

Παρακολουθήστε τον ημιτελικό,  από το κανάλι που μεταδίδει απευθείας τον διαγωνισμό της Eurovision στη χώρα διαμονής σας και ψηφίστε τηλεφωνικά ή με sms στους αριθμούς που εμφανίζονται στις οθόνες σας, στηρίζοντας την Ελληνική συμμετοχή που διαγωνίζεται με το νούμερο 10!

Μέσα από μια τέτοια παγκόσμια βραδιά μουσικής που μας ενώνει, σας ευχαριστούμε θερμά Έλληνες του κόσμου, για την πολύτιμη υποστήριξή σας στις 9 Μαΐου, ώστε να καταφέρουμε να περάσουμε στον τελικό. Να χαρίσουμε όλοι μαζί και στις 13 Μαΐου στον Μεγάλο τελικό, ένα χαμόγελο για την Ελλάδα!   Ψηφίζουμε Ελλάδα !

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Ελληνική Αποστολή Eurovision 2017Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου