Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

ΛΟΥΚΑΣ ΧΑΜΑΤΣΟΣ – ΘΕΩΡΕΙ ΤΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.
ΛΟΥΚΑΣ ΧΑΜΑΤΣΟΣ .von Georg Gstrein

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΘΜΩΝ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ) ΠΟΥ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ, ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ, Ο ΛΟΥΚΑΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΡΙΚ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ.
ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ‘’ΜΟΝΙΚΑ’’ ΤΟ 1981. ΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΜΕ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ.
ΕΚΤΟΤΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΝΩ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΡΙΚ.
ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ (SPOKEPERSON) ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΚΑΘΕ ΤΕΛΙΚΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ 200 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ.
Ο ΛΟΥΚΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΤΟ ΧΟΒΙΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΤΕΜΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.

Ας τον απολαύσουμε στον τελικό της Eurovision 2015 όπου είχε γίνει στη Βιέννη.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου