Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Η πιο ωραία Κρέπα της Βιέννης είναι Ελληνική!!von Georg Gstrein

Πέντε χρόνια  κιόλας πέρασαν από τότε που η Ηρώ ( Αργυρώ Παυλίδη), γνωστή πια  σε όλη  την Βιέννη και όχι μόνο, σκέφτηκε ότι κάτι λείπει από την πόλη της μουσικής. Ένα πρόχειρο αλλά υγιεινό φαγητό. 


Έτσι στην Zieglergesse 37 στο έβδομο διαμέρισμα γεννήθηκε το "Rote Rübe" (Πατζάρι).


Για την Ηρώ (Ρούλα για τους φίλους της στην Αθήνα) είχα ακούσει πριν έρθω στη Βιέννη. Όλοι όσοι την γνώριζαν μου έλεγαν ότι πρέπει να πάω να δοκιμάσω τις απολαυστικές κρέπες της. Και έτσι έγινε. Η Ηρώ είναι η πρώτη που γνώρισα όταν ήρθα.    
  


Εκεί μπορείτε να απολαύστε κρέπες διαφορετικές από αυτές που γνωρίζετε, όπως με γέμιση σπανάκι, αγκινάρες ή βιολογικό μοσχαρίσιο κιμά, όλα μαγειρεμένα με σπιτικές συνταγές εμπνευσμένες πάντα από την ελληνική κουζίνα. Είναι ιδανικό μέρος για χορτοφάγους και μη.

Σας συνιστούμε να συνοδεύσετε το γεύμα σας με φρέσκους ανάμεικτους χυμούς όπως πατζάρι πορτοκάλι ή Σταφύλι σέληνο μαιντανό λεμόνι και διάφορους άλλους συνδιασμούς φρούτων και λαχανικών.
 

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε πρωινό γεύμα με ελληνικά τυριά, ομελέτα, ντάκο, φρουτοσαλάτα με γιαούρτι θυμαρίσιο μέλι και καρύδια κ.α.

Φυσικά υπάρχει και το ελληνικό πρωινό: Φραπές και τσιγάρο, εκτός μαγαζιού φυσικά.

Το Παντζάρι είναι ανοιχτό από Τρίτη έως Κυριακή 09.00 – 16.00

Σας το συνιστούμε ανεπιφύλακτα !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου