Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

ο Δικός σου Σύμβουλος.Ευάγγελος Τσακίρογλου
Πολλοί από εσάς ρωτάτε συχνά αν υπάρχει κάποιος Έλληνας στη Βιέννη για να μπορεί να σας συμβουλέψει σε αγορά αυτοκινήτου ή ασφάλεια σπιτιών κ.λ.π


Ναι υπάρχει και αυτός είναι ο Ευάγγελος  Τσακίρογλου. Ο οποίος ασχολείται εδώ και αρκετό καιρό με τις ασφάλειες και όχι μόνο. Είναι
  

Ασφαλιστικός και Επενδυτικός Σύμβουλος
Πληροφορίες για Νομικά Θέματα με ασφάλειες
Γενικές Πληροφορίες
Επιτόκια και φορολογικά θέματα
ασφάλειες κατοικίας
συνταξιοδοτικές πληροφορίες
συνταξιοδοτικά δικαιώματα και προβλεπόμενο ποσό συντάξεως
Ειδικός Leasing Αυτοκινήτων
Ειδικός ασφαλειών ασθενείας
Ειδικός ασφαλειών βαρέων ασθενειών
Ειδικός νοσοκομειακών ασφαλίσεων
Ασφαλισιακό καθεστώς στην Αυστρία, που καλύπτεστε που δεν καλύπτεστε τι πρέπει να κάνετε
ειδικός ασφαλίσεων αυτοκινήτων
ειδικός ασφαλίσεων καταστημάτων
ειδικός ασφαλίσεων εργασιακής ευθύνης
τηλέφωνο επικοινωνίας: 050 350 20118 ή 06643888567
email: e.tsakiroglou@wienerstaedtische.at

  


Το βιογραφικό του εν συντομία


Ο Ευάγγελος Τσακίρογλου γεννήθηκε στις 14 Αυγούστου 1991 στην Αθήνα στο Μοσχάτο / Πειραιά.Φοίτησε στην Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή και σε ηλικία 17 μόλις ετών ήρθε για σπουδές στην Αυστρία στον τομέα της Μηχανολογίας του Πολυτεχνείου Βιέννης. Λόγω διακρίσεων σε προγράμματα μηχανολογικού σχεδιασμού, επιλέχτηκε για το πρότζεκτ κατασκευής του αγωνιστηκού αμαξιού του Πολυτεχνείου Βιέννης Edge 3, το οποίο θα αγωνιζόταν σε διεθνές επίπεδο με άλλα αυτοκίνητα άλλων πανεπιστημίων. Εκεί ήταν ενεργό μέλος για 2 χρόνια (Σεπτέμβριος 2009 με Σεπτέμβριος 2011) έως την επιτυχή λήξη του πρότζεκτ.

Τον Φεβρουάριο με Μάρτιο του 2011 συμμετείχε, ως χημικός ερευνητής αντοχής πυρήμαχων υλικών στην Ελληνική Εταιρία Μαθιός Πυρήμαχα ΑΕ, στην ανακατασκευή των διυληστηρίων της Πετρόλα ΑΕ.Λόγω ανακάλυψης Μαθηματικού τύπου στην Οργανική χημεία είναι από τον Οκτώβριο του 2011 είναι μέλος της AFCEA (Αμερικάνικων Ενόπλεων Δυνάμεων) η οποία αριθμεί 6.000 επιλεγμένους επιστήμονες ανά τον κόσμο.Το τρίμηνο Ιούλιος με Σεπτέμβριος 2012 εργάστηκε στην εταιρία Galenica AE και Olvos Science με σκοπό την ανάπτυξη του Neurobion, Ronal, Lisopaine καθώς και των έλεγχο της ποιότητας του νερού που παρασκευάζονται αυτά.

Στο τρίμηνο του επόμενου χρόνου (Ιούλιος με Σεπτέμβριος 2013) επιλέχτηκε από το Ελληνικό δημόσιο να εργαστεί στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο της Αθήνας, με σκοπό τον έλεγχο των τροφίμων που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.Από τον Μαΐο του 2015 και μετά έκανε 180° στροφή προς τον οικονομικό και διοικητικό κλάδο ξεκινώντας από την Euro Finaz Service AG, εταιρία οικονομικών υπηρεσιών όπου ασχολήθηκε ως πωλητής συμβολαίων ασφαλιστικών. Σήμερα από τον Μάρτιο του 2016 εργάζεται στην Wiener Städtische Versicherung AG ως επενδυτικός και ασφαλιστικός σύμβουλος και προσφέρει τις υπηρεσίες του στου Έλληνες της Αυστρίας. Υπηρεσίες όπως συμβουλές ασφαλειών, επενδύσεων, Leasing Αμαξιών κλπ. Όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος σκοπός του είναι να βοηθήσει τους Έλληνες  να εκμεταλλευτούν τα “κενά” του νόμου με σκοπό το μεγαλύτερο όφελος των συμπατριωτών του.


Ο εκτών των άλλων ο Ευάγγελος Τσακίρογλου είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρίας Lerninstitut Nachhilfe Netz η οποία σε Συνεργασία με την Akademie NN προσφέρει από το 2013 δωρεάν μαθήματα σε Ελληνόφωνες της Αυστρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου