Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ και Μαδούρο
Το σχόλιο της Ουρανίας


Λογικά η πάσα (δικαίωση) σε ΣΥΡΙΖΑ(και Τσακαλώτο προσωπικά) από τον ...Σόιμπλε !!!! πρέπει να εξαργυρωθεί με γραμμή από Αθήνα προς έλληνες Γερμανίας «ψηφίστε CDU». Άλλωστε οι SPDέδες άδειασαν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τις προσδοκίες τους ,χώρια που μπορεί το ΠΑΣΟΚ να είναι αποδυναμωμένο αλλά πάντως τις άκρες του τις έθεσε στην υπηρεσία του SPD. 

Ο οποίος Σόιμπλε προκύπτει πλέον Ο ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ, Ο ευρωπαϊστής, Ο που της τα έλεγε της Μέρκελ αλλά εκείνη επέμενε για ΔΝΤ, Ο δίκαιος κριτής ...Ο ... Ο...σε ών ουκ έστιν αριθμός. 
Με άλλα λόγια κάτι σαν Πάπας .

Δεν άκουσα ακόμη σχόλιο από ΣΥΡΙΖΑ για τον Πάπα και τα εύσημα που τους απέδωσε , τη μεταστροφούλα ,άλλως κωλοτούμπα να απολαύσω, που θα έχει και την αξία της γραμμής που λέγαμε πρός το ελληναριό στην ξενιτιά.

Σεβαστάκης (ΣΥΡΙΖΑ) στον Σκαι ,του ζητείται να τοποθετηθεί για Βενεζουέλα : μετά από αλλεπάλληλα γκουκ, μουκ ,σουκ , κατέληξε, «Λατινική Αμερική , λαϊκιστικά καθεστώτα, άλλο μέτρο (από το ευρωπαϊκό) της αστικής δημοκρατίας» …και γύρω-γύρω όλοι και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. 

Ρε σεις, για εν ψυχρώ δολοφονίες από την αστυνομία του «λαϊκιστή» Μαδούρο σας ζητούν να τοποθετηθείτε, μετά κάνουμε και θεωρητικές συζητήσεις για τη φύση και τις ιδιοτυπίες των καθεστώτων στη Λ. Αμερική.

Αλλά είναι εκείνη η θέση τους περί θεμιτής βίας που τους δυσκολεύει.


Ο. Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου