Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Οι εκλογές στη Γερμανία, ο Αλέξης και η ΜέρκελΤο σχόλιο της ΟυρανίαςΜετά και τη συνάντηση Σόιμπλε /Ντάισελμπλουμ πείσθηκαν όλοι πια –αν υπήρχαν κάποιες αμφιβολίες- πως το αφεντικό είναι η Γερμανία και πιο συγκεκριμένα ο Σόιμπλε. 

Το ξέραμε ήδη ,προς τι λοιπόν αυτή η εκτυφλωτική κατά κυριολεξία παράσταση ;

Προεκλογική καμπάνια σε εξέλιξη φοβούμαι πως είναι η απάντηση .

Και μάλιστα προσωπική ,του Σόιμπλε ,πως δηλαδή ακούνητος είναι ,τι σας πέρασε από το μυαλό;

Πολύ χονδροειδές παιχνίδι, άγαρμπο ,κυρίως ακαλαίσθητο. 

Το πρόβλημα είναι πως οι δικοί μας είναι τόσο άχρηστοι που θάταν έγκλημα να τους στηρίξεις .Αυτοί οι δικοί μας ,η συγκεκριμένη κυβέρνηση, πρέπει να φύγουν.

Για το καλό μας . 

Στη δε Γερμανία φροντίζουν πια αρκετές φωνές στα ΜΜΕ , στα πιο έγκυρα, να βαράνε καμπανάκια για τα συμβαίνοντα ,για το καλό τους . 

«Ένα μύθο θα σας πω …»

Προχθές λοιπόν οι διαπραγματεύσεις είχαν μπλοκάρει …

Αίφνης ο Τσίπρας απειλεί με Σύνοδο Κορυφής .Κρύος ιδρώτας περιλούζει τον παρόντα Τούσκ . Το μαθαίνει που λέτε η Μέρκελ ανταριάζεται, ψάχνει τον Τσίπρα που πριν εκείνος την έψαχνε και δεν του έβγαινε στο τηλέφωνο. Τελικά τον πετυχαίνει και τον διαβεβαιώνει (μην κάνεις έτσι βρε Αλέξη) πως θα λυθεί το θέμα και μάλιστα στο eurogroup της Παρασκευής , θα ξαναπιάσουμε δηλαδή δουλειά .

Κάπως έτσι ,εξελίχθηκαν τα πράγματα, σύμφωνα με τις κυβερνητικές πηγές, στο ρεπ του ημικρατικού (πολύ κρατικού όμως επί ΣΥΡΙΖΑ) Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων .

Συμπέρασμα! Ε μα πιά, και ο άγιος(Μέρκελ)φοβέρα θέλει.

Εφαγα κι ένα συνειρμό με το τραγούδι του Χατζηδάκη «Ένα μύθο θα σας πω…»
 

Ο. Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου