Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

O δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ανακήρυξε τον ηθοποιό Γιώργο Χωραφά επίτιμο δημότη της Αθήνας
Ιδιαιτέρως συγκινημένος για τη μεγάλη τιμή να ανακηρυχθεί από τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη επίτιμος δημότης της Αθήνας, δήλωσε ο καταξιωμένος ηθοποιός Γιώργος Χωραφάς, κατά την εκδήλωση στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας.

Μιλώντας με λόγια καρδιάς για την πόλη της Αθήνας και τους ανθρώπους της, ο κ. Χωραφάς είπε ότι η Αθήνα έχει ένα ξεχωριστό φως, μία ενέργεια και συνάμα μια δική της δυναμική. «Η Αθήνα μέσα από τις περιόδους ακμής της, αλλά και μέσα από τις δύσκολες και σκληρές εποχές της, είχε πάντα  μια ιστορία να διηγηθεί. Μια ιστορία που την κράτησε όρθια και θελκτική» τόνισε ο καταξιωμένος ηθοποιός.

«Ο Γιώργος Χωραφάς είναι ένας καλλιτέχνης με διεθνή αναγνώριση και είναι η πρώτη φορά που η πόλη της Αθήνας, επί της δικής μου δημαρχίας, τιμά κάποια προσωπικότητα με αυτή τη διάκριση» τόνισε, προσφωνώντας τον κ. Χωραφά, ο κ. Καμίνης και επισήμανε ότι πρόσωπα που έχουν καταξιωθεί στο εξωτερικό αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές, προκειμένου να διαχυθεί το μήνυμα της Αθήνας σε όλο τον κόσμο.                               

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Στάθης Λιβαθινός, ο σκηνοθέτης Τάσος Μπουλμέτης, ο σκηνοθέτης Ανδρέας Πάντζης, η ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Άννα Φόνσου και η ηθοποιός και πρώην υφυπουργός  Πολιτισμού και Αθλητισμού Άντζελα Γκερέκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου