Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Με πολύ δυνατές συμμετοχές η Κύπρος και η Κροατία. «Φώτα και σκιές» για την Ολλανδία

Ένα ρυθμικό midtempo τραγούδι είναι το «Gravity», με το οποίο συμμετέχει η Κύπρος στο φετινό Διαγωνισμό της Eurovision και ερμηνεύει  ο εικοσιεπτάχρονος Hovig. Το τραγούδι παρουσιάστηκε από την ραδιοτηλεόραση της Κύπρου, με ένα μίνιμαλ, υψηλής αισθητικής video clip.

Ο Ηοvig είναι αρμενικής καταγωγής και ήδη γνωστός στο ελληνικό κοινό καθώς το 2009  συμμετείχε σε γνωστό μουσικό διαγωνισμό. Ακούστε το τραγούδι και ανακαλύψτε περισσότερα για τον Hovig εδώ.

Άκρως ενδιαφέρον το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κροατία: «My friend»  θα ερμηνεύσει στο Κίεβο ο τριανταπεντάχρονος Jacques Houdet, σε στίχο αγγλικό και ιταλικό, συνδυάζοντας σε ένα τραγούδι, ερμηνείες υψηλών αξιώσεων. Ο Jacques τραγουδά επαγγελματικά από το 2002 και είναι γνωστός στη χώρα του ως κριτής σε δημοφιλή εκπομπή μουσικού περιεχομένου.

Περισσότερα για τη συμμετοχή της Κροατίας εδώ
Πριν από λίγο παρουσιάστηκε το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει φέτος την Ολλανδία στο Κίεβο: «Lights and Shadows» θα τραγουδήσει το γυναικείο συγκρότημα OG3NE. Αγγλικός στίχος, midtempo και τζαζ ηχόχρωμα χαρακτηρίζουν το τραγούδι. Το συγκρότημα OG3NE αποτελείται από τρεις αδελφές: τη Lisa, 22 ετών, και τις δίδυμες Amy και Shelly Vol, ένα χρόνο μικρότερες. Τα τρία κορίτσια συμμετείχαν στη Eurovision Junior το 2007, εκπροσωπώντας ξανά την Ολλανδία.  Έκτοτε διαγράφουν μια ενδιαφέρουσα πορεία με αρκετές επιτυχίες.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τη συμμετοχή της Ολλανδίας εδώ


 Πηγή: www.eurovision.tv, φωτογραφίες: Hovig © Leica Camera Cyprus TeamCTsielepis / E.Terepei, Jacques Houdet © Damian Fiket.

Πηγή: www.eurovision.tv  Φωτογραφία: © Robin Kamphuis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου