Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.Το σχόλιο της ΟυρανίαςΈμελλε επί ΣΥΡΙΖΑ, ο Κ. Καραμανλής να απελευθερωθεί από τα δεσμά της Βατοπεδικής «αιχμαλωσίας» για να λύσει την περίφημη σιωπή του.

Ως συγκυρία το θέτω, μακριά από μένα το όποιο υπονοούμενο.

Νωρίς πρωί εκδόθηκε η απόφαση και περί το μεσημέρι ο πυρετός είχε ανέβει στα ύψη στην πλευρά Καραμανλή.

Ο Κ. Καραμανλής δηλώνει δικαιωμένος. 

Ο Θ. Ρουσόπουλος σπεύδει στο γραφείο του και ανακαταλαμβάνοντας !!! τη θέση του εκπροσώπου του, υπογράφει το σενάριο ότι όλη η υπόθεση «στήθηκε» για να πέσει η κυβέρνηση Καραμανλή .

Το σενάριο εξελίσσεται … ο Γ. Βουλγαράκης τα χώνει ,κατά το κοινώς λεγόμενο, στη ΝΔ ότι δεν τον υπερασπίσθηκε ,η οποία ΝΔ -πλέον του Κυριάκου Μητσοτάκη-  ασθμαίνουσα σπεύδει να συνυπογράψει τη δικαίωση .

Στοπ! «Τα μολύβια κάτω»: (που θάλεγε και ο Α. Τσίπρας στους ευρωπαίους, με το που ανέλαβε, όπως πληροφορηθήκαμε δια διαρροών ,άγνωστο αν τελικά το είπε).

Εγώ πάλι γιατί θυμάμαι πως ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής διέλυσε πρόωρα τη Βουλή ,οι εκλογές έγιναν τον Οκτώβριο του 2009 ,το ΠΑΣΟΚ εξελέγη με 10 μονάδες διαφορά από τη ΝΔ -φανερό ότι η ήττα ήταν συντριπτική- για να σκάσει εντός ελαχίστων μηνών η κρίση ως έτοιμη από καιρό. 

Κοινώς το παρέδωσε ο Κ. Καραμανλής το μαγαζί και μάλιστα με τα χέρια κατεβασμένα(άλλη κουβέντα τι έκανε ο διάδοχός του στην πρωθυπουργία, Γ. Παπανδρέου).

Κατά τα λοιπά, προφανώς είναι σημαντική η διαλεύκανση του σκανδάλου και δη …επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ!!! 

Υ.Γ. «Καλημέρα θλίψη» που έγραφε και η συγχωρεμένη Φρανσουάζ Σαγκάν.

Ο.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου