Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Γεροβασίλη και Κατρούγκαλος Το σχόλιο της Ουρανίας


Η υπ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γεροβασίλη εφαρμόζοντας τη δέσμευση Τσακαλώτου στην τρόικα ότι προσεχώς θα ολοκληρωθεί το εν εκκρεμότητι ,δεύτερο 1/3 του μνημονίου, βάζει τελεία στον «ανένδοτο» κατά της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων, επείγεται δε, να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα!!!
Είναι έτσι ; Συνέπεια για να κλείνει η αξιολόγηση ; 
Πολύ αμφιβάλλω . 
Πρόσφατες οι καταγγελίες για ημετέρους, μετακλητούς και μη, με σκανδαλώδεις αυξήσεις αποδοχών, ιλιγγιώδη εφάπαξ , τοποθετήσεις επικεφαλής που ακυρώνονται από τη δικαιοσύνη ως παράνομες ,σχέδιο για δάνειο από Παγκόσμια Τράπεζα για χιλιάδες προσλήψεις ορισμένου χρόνου …
Όλα, ίνα πληρωθή το συριζέικο ρηθέν, έχουμε την κυβέρνηση δεν έχουμε την εξουσία, άρα μετακινήσεις ,προαγωγές κλπ ,γενικώς γιούργια στο δημόσιο.
Υ.Γ. Δίκιο έχει στο προκείμενο η ,κατά τα άλλα, ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ  ΑΔΕΔΥ που καταγγέλλει διορισμούς χωρίς κριτήρια δοτών προϊσταμένων –αξιολογητών (και καλεί σε αποχή.) 
Το ωραίον θα είναι πως ιδίως αν παρεμποδιστεί η αξιολόγηση θα προκύψουν και μεταρρυθμιστές …
Αν με την εγκύκλιο Γεροβασίλη δικαιώνονται οι Σαμαρο-βενιζέλοι και προσωπικά ο Κυρ Μητσοτάκης ως προκάτοχος της κ. Γεροβασίλη και έχων ακούσει τα σχολιανά του για την αξιολόγηση ; 
Αν χάθηκαν και σ΄αυτόν τον τομέα δύο ολόκληρα χρόνια, για την προφανή ανάγκη, τουλάχιστον, αναδιάταξης του δημοσίου;  
Μπορεί ,ποιος θυμάται πια; Και ποιος το θυμίζει ,το υπερασπίζεται;

Απόσωσε το ασφαλιστικό ο Κατρούγκαλος και τώρα θέλει να βάλει τη σφραγίδα του και στη διπλωματία, πάντα στα μεγάλα θέματα. 
Τον απασχολεί η κρίση στις σχέσεις Ε.Ε. /Τουρκίας, κλείνει μάτι στην Αγκυρα και παίρνει τα σχαρίκια της Χουριέτ! 
Κανονικός «παραλίας» ,ό,τι κάτσει …
Να φύγουν, απ όπου και να το πιάσεις .

Ο.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου