Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Πάτρα: Μαθήτρια λιποθύμησε από την πείνα - Είχε να φάει τρεις ημέρες Οι Έλληνες της Αυστρίας ευαισθητοποιήθηκαν!!!


Συγκλονίζει το περιστατικό με τη 17χρονη μαθήτρια λυκείου στην Πάτρα, η οποία λιποθύμησε από ασιτία μπροστά στα μάτια της διευθύντριας του σχολείου.

Η 17χρονη διαπιστώθηκε ότι είχε τρεις μέρες να φάει, όπως λέει η γραμματέας του συλλόγου "Φωτεινό Αστέρι" όπου απευθύνθηκε το σχολείο προκειμένου να βοηθήσει την κατάσταση. Η διευθύντρια ήταν σοκαρισμένη όταν ήρθε, τονίζει η γραμματέας του συλλόγου.


"Πρόκειται για οικογένεια που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, με τη μητέρα να προσπαθεί να μεγαλώσει μόνη της τη 17χρονη μαθήτρια και τα άλλα δύο παιδιά της" προσθέτει μιλώντας στο enikos.gr.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν την οικογένεια της μαθήτριας μπορούν να επικοινωνούν με το Φωτεινό Αστέρι στα τηλέφωνα: 6981044800 & 2611122497

πηγή  www.pelop.gr


Ο Ήφαιστος Βιέννης επικοινώνησε με το Φωτεινό Αστέρι καθώς και μία  Κυρία
Ελληνίδα  που από την πρώτη στιγμή ενδιαφέρθηκε για την περίπτωση  και μας εξήγησαν ότι όποιος θέλει να βοηθήσει να στείλει χρήματα στον αναγραφόμενο λογαριασμό του συλλόγου και με την υποσημείωση " για την δεκαεφτάχρονη που λιποθύμησε".

Ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες μας να ενισχύσουν οικονομικά την οικογένεια. Ως συμπατριώτες αλλά και συνάνθρωποι μπορούμε να εκδηλώσουμε την αλληλεγγύη αλλά και την ανθρωπιά μας

Το λογαριασμό θα τον βρείτε πατώντας στις «Δωρεές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου