Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

Το Καναρίνι της Ελλάδας που μάγεψε τη Βιέννη!!!
von Georg Gstrein

Σαν το παλιό καλό κρασί! Οι Έλληνες της Βιέννης ξαναέζησαν χθες  μια υπέροχη Βραδιά, από τις τόσο σπάνιες πια…, στον Οδυσσέα στο Breitenfurt.   

Η Μαρία Αναματερού, καλεσμένη του νέου Εστιατορίου, σαγήνεψε  με την φωνή της όλους όσους βρέθηκαν εκεί.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο απολαύσαμε την φωνή της Μαρίας που μας ταξίδεψε νοερά σε όλη την Ελλάδα  με Χατζηδάκη, με Λεοντή, με τραγούδια της ξενιτιάς  ακόμα και με νανούρισμα (από τα χωριά της Κάτω Ιταλίας) έκανε τους καλεσμένους να μην θέλουν να φύγουν. Οι όποιοι Αυστριακοί που δεν είχαν γνωρίσει μέχρι χθες τι σημαίνει καλό ελληνικό τραγούδι έμειναν μαγεμένοι.

Ο αγαπητός μας Θεολόγος Μιχελής με το καταπληκτικό του βιολί  χειροκροτήθηκε με μανία.

Ο Αργύρης και οι συνεργάτες του κατάφεραν σε λίγο χρονικό διάστημα να κάνουν τον Οδυσσέα το Νο  1 μαγαζί όλης της περιοχής.

Πριν από την βραδιά  ο Chef Χρήστος Γκότσης έβαλε την πινελιά του τόσο στη γεύση όσο και στην παρουσίαση των πιάτων και ευφράνθηκε ο ουρανίσκος των καλεσμένων.

Οι εκδηλώσεις δεν σταματάνε εδώ. Από ότι γνωρίζουμε και η επόμενη εκδήλωση θα είναι μια πολύ ωραία έκπληξη για όλους.

Παρέστησαν, μέσα στους τόσους καλεσμένους, οι υπεύθυνοι της Griechenland Hilfe στη Βιέννη και στο Salzburg και είχαν την χαρά να εισπράξουν και κάποιο σημαντικό ποσό για το θεάρεστο έργο τους. Μπράβο Οδυσσέα!Σας αφήνουμε να απολαύσετε το Τζιβαέρι με την φωνή της καλλιτέχνιδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου