Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Ο Trump και τα παγκόσμια Ελίτ!!!


von George Cyros
 

Τα Ελίτ της Παγκοσμιοποίησης θα εξαναγκάσουν τον Trump να ακολουθήσει το καθιερωμένο: «Αντιγραφή Ομπάμα Εξωτερικής Πολιτικής»

Τα παγκόσμια Ελίτ θα προσπαθήσουν να κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να εξουδετερώσουν τον Πρόεδρο Trump, βάζοντας τον σε μια κατάσταση στην οποία δεν θα είναι σε θέση να ενεργοποιήσει τα προεκλογικά του σχέδια.


Στην πραγματικότητα ο Trump τώρα αναγκάζεται να συνεχίσει την πολιτική του προκατόχου του Μπαράκ Ομπάμα.

Πρόσφατη παραίτηση του στρατηγού Michael Flynn από τη θέση του συμβούλου εθνικής ασφάλειας της προεδρικής διοίκησης των ΗΠΑ, ένδειξη των Ελίτ.

Ο Flynn παραιτήθηκε τη Δευτέρα μετά που τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι με βάση την παράνομη διαρροή διαβαθμισμένων πληροφοριών ότι είχε παραπλανήσει ανώτεροι αξιωματούχοι των ΗΠΑ σχετικά με την έκταση των συνομιλιών του με τον Ρώσο Πρέσβη στις ΗΠΑ Σεργκέι Kislyak πριν από τα εγκαίνια του Trump.


"Αυτό ήταν ένα πολύ βαρύ πλήγμα για Trump. Τρεις εβδομάδες μετά την ορκωμοσία του, ο Trump μοιάζει τώρα σαν ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να αντέξει την πίεση που του βάζουν. Οι εκτελεστικέ του εντολές είναι σε αναστολή, η πολιτική του είναι σε εκκρεμότητα. Ορισμένες δυνάμεις πίσω από τις κουρτίνες στην Ουάσιγκτον μπλοκάρουν αποφάσεις του. Αυτό είναι ένα πλήγμα για τις προεδρικές εξουσίες, που αναγκάστηκε να δεχτεί την παραίτηση Flynn. "

Η πίεση στον πρόεδρο Donald Trump θα συνεχιστεί.

"Νομίζω ότι (τα Παγκόσμια Ελίτ) θα προσπαθήσουν να μετατρέψουν τον Trump σε ένα αντίγραφο του Μπαράκ Ομπάμα, στον τομέα της εξωτερικής και εγχόριας πολιτικής».


Οι αντίπαλοι του μπλοκάρουν πρωτοβουλίες του για μια σειρά από κρίσιμα θέματα, συμπεριλαμβανομένων των σχέσεων των ΗΠΑ με το ΝΑΤΟ και η συνεργασία με τη Ρωσία και κατά της τρομοκρατίας. Θέλουν αυτόν να αγκαλιάσει την ίδια προσέγγιση σε αυτά τα θέματα, όπως η κυβέρνηση Ομπάμα είχε.

Φαίνεται ότι τα παγκόσμια Ελίτ έχουν κάνει τα πάντα για να το δέσουν τα χέρι και τα πόδι. Θέλουν να τον βάλουν σε τέτοιες συνθήκες έτσι ώστε να μην είναι σε θέση να ενεργεί ανεξάρτητα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι ένα ακριβές αντίγραφο του Ομπάμα, αλλά οι Ρεπουμπλικανοί αντίπαλοί του και οι Δημοκρατικοί τον θέλουν να διατηρήσει τους βασικούς παραμέτρους της εξωτερικής πολιτικής της Παγκοσμιοποίησης...

Ήδη πρόσφατες αποφάσεις του ενδεικνύουν πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου