Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Επιτέλους…. η πραγματική ελληνική πίτα στη Βιέννη!!!

 
Ανέμελος περπατάς στη 9 περιοχή και ξαφνικά το μάτι σου πέφτει σε κάτι καινούργιο. Πλησιάζεις και βλέπεις μια ελληνική ταβέρνα « Γύρος». Από περιέργεια θέλεις να εξερευνήσεις το χώρο. Μόλις μπεις νοιώθεις την ελληνική φιλοξενία. Ο  Κύριος Κώστας πάντα χαμογελαστός. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του είναι πάντα πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν.
Είναι μεσημέρι, τα τραπέζια γεμάτα. Παρόλο που είναι σχετικά καινούργιο ήδη το έχουν μάθει οι λάτρεις του καλού ελληνικού φαγητού. Η είδηση της ύπαρξής του διαδόθηκε πολύ γρήγορα. Αυστριακοί και Έλληνες το τιμούν με την παρουσία τους.
Αλλά τι το διαφορετικό έχει η ταβέρνα «Γύρος». Έχει αυτό που ψάχναμε όλοι μας εδώ στη Βιέννη. Το γνήσιο χειροποίητο καλαμάκι και γύρο. Όλα τα φτιάχνει μόνος του. Νοιώθεις την πραγματική γεύση του κρέατος, οι τηγανιτές του πατάτες και ότι άλλο διαλέξεις είναι πολύ νόστιμο και σου θυμίζει Ελλάδα.
Για τους  εργαζόμενους  το μεσημέρι έχει έτοιμα
menu  από  τα οποία  το ένα είναι για χορτοφάγους. Είναι ανοιχτός από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ συνεχόμενα.
Το χώρος είναι πολύ καλά προσεγμένος. Χαίρεσαι να κάθεσαι  εκεί και απολαμβάνεις το φαγητό σου και στο τέλος ένα ωραίο τσίπουρο.
Το καλό είναι ότι είναι πολύ εύκολα προσβάσιμο. Τρία λεπτά από το U6 και 2 στάσεις από Schottentor. Θα το βρείτε Währinger Str. 49, 1090 Wien.

Σας το συνιστούμε ανεπιφύλακτα !!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου