Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Ένας ερωτευμένος με την εξουσία πρωθυπουργός!


Με έναν δίχως ιστορικό προηγούμενο λαϊκίστικο λόγο, παρόμοιο με αυτόν που χρησιμοποιούσε δύο χρόνια πριν, τότε που υποσχόταν «εδώ και τώρα τα πάντα όλα», ο κύριος Τσίπρας ανέλαβε τελικά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην απίθανη πολιτική παράσταση κοροϊδίας των πολιτών.

Γράφει η Αλίκη Χατζή

Παρουσίασε ως «εξαιρετική επιτυχία» τη μείωση του αφορολόγητου και τις νέες μειώσεις στις συντάξεις που συμφώνησε η κυβέρνηση του, μόνο και μόνο για να επιστρέψουν στην Αθήνα τα τεχνικά κλιμάκια, κι επιτέθηκε στην αντιπολίτευση για την κριτική που του ασκεί επειδή δεν τήρησε τον λόγο του για «ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα».

Παρόλες τις ευθύνες του για όλα όσα επώδυνα συνεπάγονται οι σημερινές «σκληρές» διαπραγματεύσεις -και επωμίζεται στις πλάτες του ο λαός- στην θλιβερή εμφάνιση του στην βουλή , ο κύριος πρωθυπουργός αντί για  ένα αυτοκριτικό λόγο,  μια κουβέντα συγγνώμης για τους χείμαρρους των ψευδών, για την διαστροφή των λόγων και την απατηλότητα των υποσχέσεών του, πανηγύρισε για την ανάπτυξη και την ευημερία που προσέφερε στην χώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ!

Όλα τα έκανε καλά, παντού επέδειξε πρωτοφανή συνέπεια, η χώρα πηγαίνει από επιτυχία σε επιτυχία, οι πολίτες της κάθε μέρα βρίσκονται μπροστά σε μιαν αποκαλυπτική ευτυχία, που δεν έχει προηγούμενό της η ελληνική πραγματικότητα: Πριν απ’ όλα, δόθηκε η δέκατη τρίτη σύνταξη και λύθηκε το ασφαλιστικό, ενώ χάρη στον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, οι δανειστές «για πρώτη φορά εδώ κι εφτά χρόνια αντί  να παίρνουν θα δίνουν»… αφού συμφώνησαν ότι πρέπει να μπει «τέρμα στην λιτότητα»!

Εδώ, ο κάθε δημοκράτης σηκώνει τα χέρια ψηλά! Το ίδιο και οι έχοντες σώας τας φρένας. Ο «πρώτη φορά Αριστερός» πρωθυπουργός έφερε στην επιφάνεια την τρομερή του ανικανότητα και κυρίως αποκάλυψε τον στυγνό κυνισμό του. Είμαστε  μάρτυρες  της θηριώδους δίψας για εξουσία και του ακραίου πολιτικού αμοραλισμού ενός πολιτικού που ίσως θα έπρεπε να φοβόμαστε μήπως μια μέρα μας ανακοινώσει ότι οι εκλογές… είναι αχρείαστες «στην χώρα του Αλέξη»!

πηγή thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου