Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Μάλτα, Ουγγαρία και Πολωνία στην τελική ευθεία για το Κίεβο
Άκρως μουσικό το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, με τρεις εθνικούς τελικούς και πολλούς ημιτελικούς.
Το τραγούδι με τίτλο «Origo» θα εκπροσωπήσει φέτος την Ουγγαρία, με ερμηνευτή τον 35 χρονο Joci Pápai. Στο «Origo» συνδυάζονται αρμονικά στοιχεία ραπ και έθνικ. Ο Joci  έχει μια μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία στη μουσική, σημειώνοντας την πρώτη μεγάλη επιτυχία το 2006 και  με μια σειρά δημοφιλών τραγουδιών έκτοτε, solo ή σε συνεργασία με τον rapper Maika.
Ανακαλύψτε περισσότερα για το Origo και τον Joci εδω.«Flashlight» θα τραγουδήσει στο Κίεβο η Kasia Moś για την Πολωνία, σε αγγλικό στίχο. Η Kasia, η οποία γεννήθηκε σε οικογένεια μουσικών και ως μαθήτρια παρακολούθησε μαθήματα τσέλο, έκανε το ντεμπούτο της στη μουσική το 2015, με ένα άλμπουμ στο οποίο είχε γράψει η ίδια τα περισσότερα τραγούδια. Στη συνέχεια συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις και μερικά από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ της Πολωνίας.
Ανακαλύψτε περισσότερα για το «Flashlight» και την Kasia εδώΤέλος η Claudia Faniello  στη Μάλτα κέρδισε την προτίμηση του κοινού με το «Breathlessly». Η Claudia έχει μια επίσης μακρόχρονη πορεία στη μουσική, με αφετηρία το 2006.
Ανακαλύψτε περισσότερα για το «Breathlessly» και την Claudia εδώ.
Πηγή: www.eurovision.tv Φωτογραφίες: Origo:Joci Pápai will represent Hungary in Kiyv.  Kasia Moś: Kasia Moś will represent Poland in 2017 Eurovision Song Contest TVP.
Claudia Faniellο: Claudia Faniello TVM Published.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου