Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

H Ελλάδα και εφέτος στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Βιέννης.

dsc_0017
Σε ένα πολύ ωραίο περίπτερο στην Α’ Πτέρυγα του Εκθεσιακού Κέντρου Βιέννης θα μυρίσει κανείς άρωμα Ελλάδος. Θα συναντήσει το μπλε και το άσπρο χρώμα. Από αυτή την Πέμπτη έως την Κυριακή το απόγευμα διεξάγεται η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού όπως γίνεται κάθε χρόνο τέτοιο καιρό. Χώρες από τις 5 Ηπείρους συμμετάσχουν και ελπίζουν να πείσουν τους επισκέπτες να τους προτιμήσουν για τις διακοπές τους. Αλλά η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια πάντα βγαίνει νικήτρια. Είναι ο πρώτος και αγαπημένος προορισμός για τους Αυστριακούς.

Και αυτό οφείλεται στην πολύ καλή και ομαδική δουλειά του γραφείου του ΕΟΤ Βιέννης. Μόλις τελειώσει η φετινή έκθεση από την Δευτέρα πρωί ξεκινάνε οι προετοιμασίες για την επόμενη χρονιά.

Οι επισκέπτες γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα βρουν την Ελληνική φιλοξενία, την μουσική, το γλέντι και την σωστή ενημέρωση  στο Ελληνικό Περίπτερο. Όλοι φεύγουν ευχαριστημένοι και μερικοί έχουν ήδη διαλέξει τον προορισμό τους στην Ελληνική Επικράτεια. Περιφέρεια Αττικής, Βόλος, Θεσσαλονίκη, Κρήτη είναι ένα δείγμα από αυτούς που παίρνουν μέρος εφέτος.

Είναι χρέος όλων να το επισκεφτούμε να μιλήσουμε και εμείς με τον κόσμο και να απλωθεί το Ελληνικό Πνεύμα σε όλο τον χώρο!

Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου